Pasta al pomodoro e basilico

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek nakrájíme na jemno a chvilku opražíme na oleji. Pak přidáme nakrájená rajčata, sůl, bazalku a necháme 45 min dusit.
2
Podáváme s těstovinami. Jsou to pravé italské těstoviny. Jednuduché a hlavně bez kečupu!
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Česnek Olivový olej Rajčata Sůl

Komentáře k receptu

  • Duke
    Duke |

    28. 3. 2011 13:34

    45 minut je opravdu hodně, netrvá mi to celé déle než 20 minut. Když nejsou čerstvá rajčata nebo se mi nechce, dám originální italská loupaná z konzervy, chuťový rozdíl minimální, byť cenově značný. Ale hlavě to chce parmazán, tedy správně PARMIGIANO REGGIANO! Bez něj to není ono, přátelé! Ostatně tak je dělal Pohlraich v pořadu ANO, šéfe!, díl z Českého Krumlova. Doporučuji. Velmi poučné! http://prima.stream.cz/ano-sefe/458605-ano-sefe-iii-8

  • JájaApája
    JájaApája |

    2. 3. 2011 17:50

    Přidávám se k tomu že kečup je skutečně jen na dochucení třeba hranolek. Jinak k receptu: já ještě při vaření podlévám "omáčku" trochou vody ze špaget a přidávám máslo a kromě bazalky i trochu petržele. Celkovám máčka je dle mého hotová rychleji než se pasta uvaří, 45 minut mi připadá zbytečně dlouho.

  • Kateřina Rudincová
    Kateřina Rudincová |

    15. 9. 2009 22:22

    Tyto špagety dělám moc často, je to výborné, rychlé a lehké jídlo a oceňuju, že lze uvařit z minima surovin.

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    7. 8. 2007 19:07

    Myslím, ze nejde o to, ci sú pravé talianske, alebo nie (to je vzdy diskutabilné), ale hlavne, ze týmto receptom sa dokzuje, ze kecup NIE je na varenie, ale iba dochucovanie uz hotových jedál ci potravín.

Abecední seznam: