Ostré fazole

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nakrájet špalíček špeku a na oleji osmažit - přidat jednu klobásu (dobrá je pálivá), mírně podusit. Potom přidat jednu plechovku červených fazolí a jednu bílých (jsou v nálevu). Zalít vodou a nechat dusit. Postupně osolit, opepřit, přidat trochu chilli, trochu červené papriky, 3 stroužky česneku, trochu majoránky a maggi.
2
Když jsou fazole měkké - většinou to jde rychle, přidat nahrubo nakrájenou cibuli, papriku (zelenou nebo červenou) a nakrájený porek. Nechat chvilenku povařit.
3
Je toho plný hrnec - jako příloha chleba.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: