• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Ořechová bábovka
    Napište svůj komentář k receptu

    Ořechová bábovka

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    4.0
    hodnotilo: 182
    doba přípravy: 20 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Ořechová bábovka
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        hrnek hladká mouka
      • 2
        ks vejce
      • 0,50
        hrnek mléko vlažné
      • 1
        hrnek moučkový cukr
      • 1
        balíček prášek do pečiva
      • 0,50
        hrnek olej
      • 1
        hrnek mleté vlašské ořechy

    Postup přípravy receptu

    1
    Vše smícháme dohromady. Těsto nalijeme do vymazané a vysypané formy a pomalu pečeme v mírně až středně vyhřáté troubě.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Mramorová bábovka

    Mramorová bábovka

    Duo bábovka

    Duo bábovka

    Bábovka "trio"

    Bábovka "trio"

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Lucasice | 2. 9. 2019 22:02

      Recept skvělý, peču už jen tuto ale nově jsem si od www.zgastro.cz pořídila silikonovou formu na bábovku, pečete taky v silikonu?

    • kuchaříčci | 2. 8. 2017 15:27

      Výborná :)

    • gabin
      gabin | 4. 4. 2017 19:00

      Výborná . Peču již po několikáté... .

    • gabin
      gabin | 4. 4. 2017 18:57

      Výborná . Peču již po několikáté. . .

    • Tamara
      Tamara | 28. 10. 2016 10:36

      Tchyně na prahu, rychle něco jednoduchého, všechno doma, bezva! Mastná nebyla ani trochu, olej musí být kvalitní. :-)

    • Ricci
      Ricci | 18. 3. 2016 14:09

      Taky ji mám moc mastnou, škoda že jsem si Vašeho příspěvku nevšimla předtím. :-))

    • Renata
      Renata | 28. 12. 2015 20:43

      Tak tedy byla příšerně mastná a drolila se, takže půl hrnku oleje je moc. Jinak chutově dobrá a jednoduchá na přípravu :-)

    • Renata
      Renata | 28. 12. 2015 20:40

      Tak tedy mě vyšla příšerně mastná. Už bych do ní příště pul hrnku oleje nedala. Ale chutově dobrá a jednoduchá na přípravu :-)

    • bodmrazzu | 4. 11. 2015 21:07

      Trochu jsem recept poupravila a super, nedožije snad ani druhého dne <3 :-P 4bílky, 4 žloutky vyšlehat s necelým hrnkem cukru, přidat dva hrnky namletých ořechů, 3/4hrnku oleje, hrnek mléka, hrnek špaldové mouky, hrnek polohrubé mouky, prášek do pečiva, hrst chia semínek, sníh z bílků, do části těsta karob nebo kakao

    • Iveta
      Iveta | 9. 10. 2015 21:57

      Babovka super. Nepridavala jsem rozemlete orechy, ale drcene, pul hrnku vlasskych a ctvrt hrnku pistacii. Mnamozni!!!

    • Andy
      Andy | 15. 2. 2015 08:16

      Babovka mnamozni, rychlá, od teď jinou dělat nebudu. Všechny ostatní jsou složité. Místo cukru moucka jsem dala cukr krupici a podle receptu žádné šlehání a v pohodě, dopadla tak že byla v momentě pryč. Upekla jsem jako formu chlebíček,fakt super <3

    • Míša
      Míša | 16. 1. 2015 10:23

      Famózní bábovka, jinou už péct nebudu! :-)

    • Klaudia
      Klaudia | 27. 9. 2014 16:05

      Ořechová bábovka moc dobrá a hlavně rychlá. Pekla jsem ji stejným způsobem, jako Martina a musím potvrdit, že je to báječný recept :-)

    • Martina
      Martina | 21. 3. 2014 17:17

      Musím říci, nejlepší recept na ořechovou bábovku! Dle komentářů jsem si nechala poradit, žloutky vyšlehala s cukrem a nakonec dala sníh. Také jsem pekla 30 minut při 180°, poté 20 minut při 150°. Recept tisknu a zanedlouho budu dělat znovu :) Moc chválím :-) !!!

    • Michael Kříž
      Michael Kříž | 13. 3. 2014 22:26

      Zravim všechny cukromlsy, Dneska jsem poprvé v životě pekl bábovku. Dal jsem tam navíc kandovanou kůru a mandlový aroma + jeden skořicovej cukr a je to fakt dobrota. Díky za recept Už ani jinou zkoušet nebudu. 1* jo a ten cukr sem taky trošičku zkrouhnul na 3/4 hrnku. Čau

    • Pavelu | 18. 1. 2014 16:04

      Výborná

    • Danci.v
      Danci.v | 29. 11. 2013 10:09

      104 hodnocení a tento recept nemá foto? :)) Dovolím si tedy fotku přidat :) Jinak bábovka je VÝBORNÁ. Také jsem dala méně cukru a šlehala jsem zvlášť žloutky s cukrem a pak sníh. Plus jsem přidala nasekané vlašské ořechy :) Dávám za 1!

    • petrhejl | 5. 10. 2012 21:07

      Recept je naprosto dokonalý. Manžel miluje sladké, takže narozdíl od některých komentářů, kde ubírali cukr, já nechala stejné množství a kdybych přidala, vůbec nic by se nestalo :-))

    • markyytkaa | 8. 11. 2010 13:54

      Kvůli tomuto receptu jsem se registrovala! Bábovka je úúúžasná! Jednoduchá a doopravdy skvělá. Místo oříšků dávám mleté mandle a sníh z bílků vmíchávám do těsta nakonec.

    • Sabina Konečná
      Sabina Konečná | 2. 10. 2010 18:57

      Bábovka je ÚCHVATNÁ! Nejprve jsem vyšlehala žloutky s cukrem a sníh z bílků dala až nakonec a místo 1 hrnku cukru jen půlku. Nadýchaná, jemná, úúúúúžasnááááá

    • Veronika Teichmannová
      Veronika Teichmannová | 11. 5. 2010 11:28

      Máte pravdu, děkuju za rady, mamka to taky potvrdila=)

    • ladislava staffenová
      ladislava staffenová | 10. 5. 2010 10:00

      Každá trouba peče jinak, takže v každém receptu berte teplotu jen jako orientační. Já vždycky dodávám na konci receptu - držte se vlastní trouby. Já např. musím všechno, co v troubě dělám asi 10 min. před koncem pečení otáčet, protože mi trouba peče ¨víc zezadu a jakoby šikmo nahoru a to i když použiju horkovzduch, takže už tu potvůrku znám ;-))

    • iva nemcova
      iva nemcova | 9. 5. 2010 18:43

      Veroniko,ja mela vzdycky podobny problem a to nejen s babovkami,ale i treba s piskotovym testem... jednoduse stacilo pect na vyssi teplotu: babovky na 180 -190 a piskot na 190. a to i u receptu, kde se doporucovalo pect na mirnou teplotu.Me se to oplatilo,tak to zkuste.

    • Veronika Teichmannová
      Veronika Teichmannová | 9. 5. 2010 17:46

      Bábovka je chuťově výborná, ale bohužel mám problém s pečením. Peču ji na 150-160°C asi hodinu, když do ní píchnu špejlí, tak vypadá, že už je hotová (těsto se na špejli nelepí), ale když ji vyklopím z formy, tak nedrží tvar a jakoby splaskne... A je taková vlhká, není nadýchaná.. Nevím, co dělám špatně, nejdřív smíchám žloutky s cukrem, pak přiliju teplé mléko a olej, přisypu oříšky a mouku smíchanou s prdopečem, nastrouhám citronovou kůru, nechám šlehat, pak jemně vmíchám sníh z bílků a dám péct. Můžete mi někdo poradit, prosím?

    • Dita H.
      Dita H. | 4. 2. 2010 13:33

      je lahodná, vláčná a prudce jedlá :-)) na můj vkus převelice sladká, cukru přístě dám jen polovinu. Bílky jsem šlehala zvlášť.

    • Zdeňka Zítová
      Zdeňka Zítová | 21. 11. 2009 17:24

      musím jí jen pochválit, je výborná, akorát bych dala větší dávku

    • Daniela Klečková
      Daniela Klečková | 28. 10. 2009 06:59

      Jdu na to,dnes jedu navštívit jednoho známého,tak at nejedu s prázdnou,se sněhem to bude super.Tááák zacvičit po ránu,namazat svaly a ať se dílo daří!

    • Jana Bělochová
      Jana Bělochová | 27. 10. 2009 19:26

      Výborná, nadýchaná a krásně vláčná. Také jsem vyšlehala žloutky s cukrem a z bílků udělala sníh. Pekla jsem v silikonové formě v horkovzduchu na 150st. asi 50 minut. Krásně se vyklopila,jen příště udělám z dvojité dávky,aby byla krásně vysoká jako na obrázku. Díky za super recept. Oceňuji i to,že se nemusí vážit :)

    • Eva Santova
      Eva Santova | 21. 10. 2009 08:16

      Tak babovku jsem upekla,moc dobra.Jen me prekvapilo,ze mi nesla z formy.Pokud mate nekdo z tim zkusenosti tak dekuji za radu jak dobre vyklapnout babovku z formy.Mozna to bylo tim ze jsem davala do testa kusy orechu a neumlela jsem je.Jinak za recept a chut davam hodne 111111111

    • Eva Uhrová
      Eva Uhrová | 19. 10. 2009 16:57

      Takže pekla jsem bábovku, chuťově je velice dobrá, ale příště udělám z bílků sníh. Po pravdě mě takové ty hutné bábovky moc nechutnají. Když se ušlehá sníh je moc výborná a nadýchaná.

    • Eva Santova
      Eva Santova | 19. 10. 2009 15:47

      Dobry den.Chtela bych upect tuto peknou a urcite dobrou babovku,ale mela bych jeden dotaz.Mame strasne radi v testu cele orechy nebo pulky,muzou tam byt nebo museji byt umlete,dekuji moc.

    • Eva Santova
      Eva Santova | 19. 10. 2009 15:47

      Dobry den.Chtela bych upect tuto peknou a urcite dobrou babovku,ale mela bych jeden dotaz.Mame strasne radi v testu cele orechy nebo pulky,muzou tam byt nebo museji byt umlete,dekuji moc.

    • Jiří Kaliba
      Jiří Kaliba | 10. 10. 2009 21:49

      Skvělá!!! Dneska jsme díky této bábovce zachránili situaci:-). Díky za komentáře, podle nich jsme z bílků ušlehali sníh a žloutky utřeli s cukrem. Nevím, jestli to bylo tím, ale bábovka je fakt luxusní. Díky za recept!!

    • Eva Uhrová
      Eva Uhrová | 10. 10. 2009 20:38

      Hezký večer, takže bábovku mám zatím v troubě. Jen jsem se špatně podívala a dala tam celý hrnek mléka, tak jsem to zkusila zahustit moukou a cukrem, tak jsem zvědavá co z toho vyleze. Ale díky tomu že máme slepice, tak přinejhorším budou mít snídani :o)

    • Petra V.
      Petra V. | 30. 9. 2009 23:08

      Babovka je vynikajici. Delala jsem ji 2x. Po prve jsem vse smichala jen dohromady a vylila do formy. Babovka byla sice chutove dobra, ale byla jakoby dost hutna, nenadychana..... Tak jsem po druhe klasicky vyslehala zloutky s cukrem, pridala olej, mleko, mouku s praskem do peciva, orechy a snih z bilku jsem nakonec lehce vmichala a babovka byla po vsech strankach vynikajici. Nadychana, proste super zalezitost..... Davam za 1 s hvezdickou a dekuji za recept.

    • Michaela PETROVAJOVÁ
      Michaela PETROVAJOVÁ | 25. 8. 2009 07:28

      Výborná bábovka - včera jsem jí upekla. Dávám 1. :)

    • Ludmila Macháčková
      Ludmila Macháčková | 24. 8. 2009 10:39

      vynikající dávám 1* .... akorát do chlebíčkové formy

    • Monika T
      Monika T | 1. 8. 2009 22:48

      Tiež som ubrala cukor a výsledok bol na 1, všetkým chutilo :)

    • brettv brettv
      brettv brettv | 24. 6. 2009 20:14

      dala jsem na menší plech a promazala pikantní marmeládou, výborné

    • Helena Hrazdílková
      Helena Hrazdílková | 20. 6. 2009 14:58

      Právě jsem ji vyndala z trouby.. vypadá dobře, dala jsem tam mandle, a když ji vidím, mohla jsem tam dát víc čokolády.. mě tady ty ohlasy tak naladily, že už se nemůžu dočkat až ochutnám!

    • Iva Randisova
      Iva Randisova | 16. 6. 2009 15:53

      Vyborna, priteli moc chutnala.. jsme 2...vydrzela asi 2 dny :-) (a pridala jsem vic orechu..)

    • Pipi Puncochata
      Pipi Puncochata | 27. 5. 2009 22:13

      Pecu i jako muffiny a taky moc dobry.

    • Světla Očadlíková
      Světla Očadlíková | 27. 5. 2009 13:02

      Je opravdu úžasná (jen dávám trošku méně oleje).Děkuji za tento báječný recept. Dávám za1

    • A B
      A B | 26. 3. 2009 19:41

      mám větší formu, tak dávám 3 vejce, 1 1/2 hrnku hl. mouky, 1 hrnek cukru, 1 1/2 hrnku ořechů, 3/4 hrnku oleje, 3/4 hrnku mléka, 1 prášek do pečiva (doufám, že jsem na nic nezapomněla), vše zamíchám šlehačem, žádný sníh - dělala jsem ji nespočetněkrát - vynikající. dávám 1

    • Dana Nárožná
      Dana Nárožná | 22. 3. 2009 16:52

      Včera jsem pekla a musím uznat, že bábovka je super. Nikdy jsem z hladké mouky nepekla, takže jsem s trochou nedůvěry dala hladkou, ale udělala jsem sníh, podle rady ostatních a bábovka je báječná. Řadím mezi oblíbené recepty a dávám 1*

    • Ida Juřicová
      Ida Juřicová | 15. 2. 2009 21:19

      Dávám za 1! Dle rady ostatních jsem ušlehala z bílků sníh. Bábovka nemá chybu, je nadýchaná a chutná. S pečením jsem neměla problém. Nejdříve 30 min. na 170 st. a pak snížit na 150 a dopéct asi 20 min.

    • Jana Kubáčková
      Jana Kubáčková | 13. 1. 2009 19:30

      Bábovka je dobrá, ale dost mastná. Syn ji zhodnotil jako výbornou, já oceňuji rychlou přípravu.

    • Veronika Frydrychová
      Veronika Frydrychová | 11. 12. 2008 15:12

      Dávám za 1 krásně vláčná. Pekla jsem 50 min. na 160 stupňů a pak 5 min na 200 stupňů.

    • Vendula Rajdusová
      Vendula Rajdusová | 20. 11. 2008 18:08

      Pekla jsem tuto výýýbornou bábovku včera, ušlehala z bílků sníh, polila tmavou polevou a byla moc dobrá, myslím, že se zítřku nedožije:) Děkuji.

    • Alice Lebedová
      Alice Lebedová | 14. 11. 2008 20:03

      Tahle bábovka je naprosto úžasná!Už jinou ani nedělám.Ze začátku se mi taky připalovala, pekla jsem v horkovzdušné troubě na 150 st., s horní plotýnkou zapnutou,ale vždycky se mi připálil spodek. Teď ji peču do poloviny stejně,ale pak vypnu horní plotýnku a teplotu zvýším na 200 st.Světe div se, bábovka ještě vyběhne a je krásně vláčná a už ne připálená. Určitě ji vyzkoušejte a pak schovejte někam vysoko,jinak se po ní hned zapráší. Jako u nás:))

    • vilda babič
      vilda babič | 7. 11. 2008 15:02

      rychlá ,moc dobrá, chutná všem,ještě jsme polila čokoládou, děkuji za recept, Babičová

    • Jana B
      Jana B | 28. 10. 2008 11:49

      Vynikající bábovka! Dala jsem nasekané ořechy a trochu nastrouhané čokolády na vaření a bylo to výborné! Jen jsem se bála všechny suroviny smíchat jen tak, proto jsem nejdříve utřela žloutky s cukrem a nakonec přidala sníh. Bábovka vyběhla jedna radost! Příště možná stačí méně prášku do pečiva, v ještě horké bábovce byl trochu cítit.

    • Jitka Bubeníčková
      Jitka Bubeníčková | 28. 8. 2008 20:19

      ahojky, tak jsem dneska poprvé pekla bábovku. trochu se mi připálila i přestože jsem jí pekla dle doporučení na 170 stupňů...ale nakonec jsem to černý z povrchu oloupala a šmakuje....příště si dám větší pozor...ale je opravdu dobrá.

    • Eva Hájková
      Eva Hájková | 14. 5. 2008 12:36

      Opravdu výborná, také už jinou ořechovou nepeču, jen tuhle.

    • Hana Valentová
      Hana Valentová | 4. 5. 2008 15:12

      Fakt dobrá, udělala jsem jako paní Kateřina Sprušanská, ze tří vajec a sníh a je super, vláčná i druhý den, už jinou ořechovou dělat nebudu...

    • David Urbánek
      David Urbánek | 3. 5. 2008 15:44

      Super recept,rychlá a snadná příprava,zvládli jsme to i se 4 letou dcerou

    • Kateřina Sprušanská
      Kateřina Sprušanská | 12. 4. 2008 17:45

      bábovka je výtečná, milují ji i děti které ořechy moc nemusí, dělám ji teď každý víkend. Jen podotýkám že dělám z 3 vajec a šlehám sníh z bílků a je lepší než když jsem ji dělala přesně dle receptu nebo-li nám takto více chutná. Hrnek mám veliký cca 270 ml. díky za super recept dávám za 1

    • Klára Keselyova
      Klára Keselyova | 16. 2. 2008 16:29

      Bábovka je výborná. Neviem, prečo mi pri pečení praskne /vrch/. Aj keď je to potom spodok, aj tak ma to škrie.

    • Ester Š.
      Ester Š. | 10. 2. 2008 11:12

      Bábovka je úžasná!!! Dala som na komentáre a piekla som 1,5 dávku (len olej a prášok do pečiva som nechala povodne). Chuť výborná a navyše ten jednoduchý postup, takže chválim a dávam za 1:)

    • Dagmar Hrubá
      Dagmar Hrubá | 14. 12. 2007 10:21

      Výborná a rychlá bábovka. Všem co ochutnali moc chutnala....takže moc děkuji za super receptík.

    • Gábina H
      Gábina H | 19. 11. 2007 08:54

      Bábovka byla vynikající, rychlá příprava, výborný výsledek. Nejdříve jsem použila hrnek asi 2 dl, tak byla malá, ale vzhledem k tomu, že se po bábovce v sobotu odpoledne jen zaprášilo, večer jsem musela péct znovu. Použila jsem tedy větší hrnek, asi 3 dl. Pekla jsem nejdřív při 170 st. asi pů hodiny, pak jsem snížila teplotu na 150 a dopékala další půl hodiny.Do velké formy doporučuji dělat z dvojité dávky.

    • Eva Ertlová
      Eva Ertlová | 21. 10. 2007 11:46

      Úžasná bábovka. Pekla jsem ji s namletými a nasekanými mandlemi a přidala lžíci rumu.Mouku jsem dala půl na půl - hladkou a polohrubou.Těsta mi přišlo mála, tak jsem ho naplnila do formy na biskupský chlebíček.Každý, kdo ochutnal si chtěl hned přidat.Nikdo mi nechtěl věřit, že něco tak rychlého a jednoduchého může být tak moc dobré. Bábovka je jemná, s mandlemi chuťově zvláštní - neobyčejná a hlavně NENÍ SUCHÁ!Stojí za vyzkoušení :-)

    • Eva Ertlová
      Eva Ertlová | 21. 10. 2007 10:46

      Úžasná bábovka. Pekla jsem ji s namletými a nasekanými mandlemi a přidala lžíci rumu.Mouku jsem dala půl na půl - hladkou a polohrubou.Těsta mi přišlo mála, tak jsem ho naplnila do formy na biskupský chlebíček.Každý, kdo ochutnal si chtěl hned přidat.Nikdo mi nechtěl věřit, že něco tak rychlého a jednoduchého může být tak moc dobré. Bábovka je jemná, s mandlemi chuťově zvláštní - neobyčejná a hlavně NENÍ SUCHÁ!Stojí za vyzkoušení :-)

    • Eva Hájková
      Eva Hájková | 13. 10. 2007 20:55

      Výborná rychlá bábovka.

    • Ilona Sedláčková
      Ilona Sedláčková | 12. 9. 2007 11:58

      Výborná,všem doporučuju.

    • hana Valentová
      hana Valentová | 2. 7. 2007 21:34

      Rychlovka a mooooc dobrá, vláčná, dávám 1

    • Linda Klein
      Linda Klein | 2. 5. 2007 14:00

      Nedalo mi to a vyzkousela jsem jeste z liskovych orisku :-)) Rodinna rada nakonec udelila prvni misto babovce s mandlemi, druhe misto babovce s liskovymi orisky a bronz patri babovce s vlasskymi orechy :-)) Jeste jednou velky dik za recept :-)))

    • Linda Klein
      Linda Klein | 26. 3. 2007 10:44

      Tak jsem jeste vyzkousela s vlasskymi orechy:-) Babovka je velmi dobra, ale mandlova chutnala rodine mnohem vic. Koupila jsem obrovske baleni mletych mandli do zasoby a priste opet upecu s mandlemi :-)

    • Linda Klein
      Linda Klein | 19. 3. 2007 18:50

      Dnes jsem babovku upekla s mletymi mandlemi a je velmi lahodna. Pekla jsem z dvojite davky, babovka je velka a kypra. Dcera me prosila, at urcite poslu pani Novackove pochvalu. Tak tedy posilam!

    • Jaroslava Žižková
      Jaroslava Žižková | 5. 3. 2007 19:38

      Bábovka je vynikající,jen cukru jsem dala polovic a ořechů na dve dávky jen 1,5. Přidala jsem rum a z bílků jsem ušlehala sníh. Do velké formy byla ze 2 dávek skoro moc. ale vsem moc chutnala.

    • Anonym
      Anonym | 2. 3. 2007 23:06

      dobra mooooooooooooooc dobra ale je tady malo polohrube mouky!!!!!da se sehnat i tady??? dekuji predemalex

    • veronika
      veronika | 14. 2. 2007 18:20

      Tak jsem dopekla a ochunala a je fakt super!Móóc moc dobrá! Dávám za 1!

    • Jitka Rašková
      Jitka Rašková | 11. 2. 2007 15:58

      Ahoj všem, tak už peču bábovku, jen jsem jí musela upravit, co se týče oříšku, měla jsem jen mandle tak jsem moc zvědavá, ale těsto je krásně hladoučky a voní to. Zatím je to na 1. Díky za receptík :-)

    • Vlasta Vejvodova
      Vlasta Vejvodova | 9. 2. 2007 20:09

      Tak jsem dnes upekla a moc chutná,dávám 1.

    • Karolina Smidova
      Karolina Smidova | 7. 2. 2007 17:37

      Diky za inspiraci, bylo to moje prvni samostatne peceni v zivote a dopadlo vic nez dobre..:)

    • Lidka Kábrtová
      Lidka Kábrtová | 29. 1. 2007 09:48

      Upečena, je moc dobrá.

    • Líba
      Líba | 24. 1. 2007 20:08

      Chci moc poděkovat za bezva recept. Trochu jsem ubrala cukr a přidala rozinky. Měla jsem velký úspěch! Díky :-)

    • Zdeňka
      Zdeňka | 23. 1. 2007 19:21

      Taky jsem vyzkoušela a všem chutnala,dávám1.

    • Jana M.
      Jana M. | 23. 1. 2007 14:39

      Bábovku mám právě v troubě,tak jsem zvědavá,většinou se mi nepovedou.Dala jsem tam i ten rum,tak snad to děti nepoznají.

    • Tralalinka
      Tralalinka | 19. 1. 2007 16:29

      Udělala jsem z dávky a půl protože mám velkou formu, ale prášku do pečiva a oleje jsem dala stejně. Bábovka vynikající, hned jsme se s dětmi do ní pustili a doufám, že zbyde i manželovi :-))))))

    • olga lisáková
      olga lisáková | 10. 1. 2007 18:08

      Právě jsem ještě teplé, polité čokoládovou polevou ochutnala a jedním slovem VÝBORNÁ!!! Díky.

    • anežka
      anežka | 9. 1. 2007 14:15

      naprosto skvělá bábovečka..:)...moc doporučuji..:)

    • Wendull
      Wendull | 30. 11. 2006 23:31

      JE dobra, taky doporucuju :-), jen jsem nemel hrnecek mletych vlas. orechu, tak jsem to nahradil co dum dal a dal bramborovy skrob a co vysledek?? SUPER. udelalo to kraaasnou nadychanou kurku. jo dal jsem toho tam tak cca 1lzici az 1+1/2 llzice (proste podle oka) :-).. Zkuste doporucuju

    • Lenka Forejtová
      Lenka Forejtová | 12. 11. 2006 15:24

      Bábovku jsem vyzkoušela a byla jsem velice překvapená chutí a jemností. Je fakt super. S rozinkami je ještě dobřejší. Dávám jedničku. Děkuji za výborný recept a těším se na další. Lenka Forejtová - Vápenný Podol

    • Lucka
      Lucka | 11. 11. 2006 18:00

      Bábovka je vynikající.Je opravdu jemná a moc dobrá.Dávám 1.Děkuji za skvělý recept.

    • Anonym
      Anonym | 24. 8. 2006 18:25

      moc se omlouvam ale uz jsem jedla lepsi...je pravda ze je jemna ale prujde mi to az prilis a pripada mi trosku mastna. omlouvam se ale priste zkusim urcite jinou... Evca

    • Jiřina Šoupová
      Jiřina Šoupová | 12. 7. 2006 15:56

      Já dávám celý sáček od dr.Oetkra a ten má 12g

    • šárka veselá
      šárka veselá | 29. 6. 2006 08:15

      muzu se tedy zeptat jestli ten prasek do peciva je cely tzv.13g??

    • Jiřina Šoupová
      Jiřina Šoupová | 28. 6. 2006 10:35

      Bábovka je jemná,skoro se rozplývá,na vrch dávám čokoládovou polevu,nemá chybu.Jednoduchá a výborná.

    • Marus skrnova
      Marus skrnova | 23. 6. 2006 01:35

      Opravdu skvela babovka davam 1*chutna nam vsem v USA.

    • renata beer
      renata beer | 12. 6. 2006 13:19

      je proste vinikajici mooooc dobra

    • Jana H.
      Jana H. | 15. 5. 2006 06:47

      Jednoduchy a skvely recept. Pouzila jsem jednou svetly Bacardi rum a podruhe tmavy Mayer's rum. Babocka s tmavym rumem byla lepsi. Jen nevim, jak na dvojitou davku. Mam dat dvojity prasek do peciva a nebo jenom jeden?

    • Helena
      Helena | 25. 4. 2006 16:25

      Jednoducha a vyborna,zaslouzi cistou jednicku.pridala jsem hrozinky a rum.Jen bych doporucila uvest mnozstvi peciciho prasku na zarovnane lzice ,aby nedochazelo k zamene.Z tohoto webu jsem pochopila,ze existuji 2 velikosti sacku peciciho prasku.Jaj sem dala 1 zarovnanou lzicku a 1 zarovnanou lzici a vubec z toho nebyl citit.

    • Eva Černá
      Eva Černá | 4. 4. 2006 08:29

      Vyzkoušela jsem a byla výborná,rodina ji pochválila.Díky. Eva

    • sosinka
      sosinka | 24. 3. 2006 13:05

      Skvělá bábovka. Byla za chvilku snědená. :) Děkuji za recept.

    • Lenka
      Lenka | 13. 3. 2006 10:19

      Dobrký den, tak jsem ji včera zkusila a měla jsem úúúspěch. Na můj vkus hodně cukru, přístě dám tak polovinu a zkusím i ten rumík.

    • Víťa a Verča
      Víťa a Verča | 5. 3. 2006 19:23

      Naprostodokonalá a při tom jednoduchá. Moc děkujeme.

    • Monika S.
      Monika S. | 27. 2. 2006 08:36

      V piatok som vyskúšala a bola naozaj výborná. Tiež som ju robila z jeden a pol dávky a pridala som trošku citrónovej kôry a rumu. Hodnotím za 1.

    • Gita
      Gita | 15. 2. 2006 14:10

      Tak jsem udělala z dvojité dávky...mám totiž velkou skleněnou formu na bábovku.....zatím je v troubě..tak doufám, že se mi dílo zdaří :-)

    • Pavla
      Pavla | 13. 2. 2006 10:57

      babovka je výborná,vláčná i druhý den,nechápu jak se někomu nemohla povést.Pekla jsem ji na 160st asi 35mim v horkovzdušné troubě.

    • Dáša Jurenová
      Dáša Jurenová | 13. 2. 2006 08:20

      Já dávám jedno vajíčko a polévkovou lžíci rumu, jinak všeho stejně. Formu vymazávám máslem a vysypávám kokosem, a to je potom mňamka! Je to velmi dobrá a rychlá bábovka, a všem chutná :-))

    • Hanka
      Hanka | 12. 2. 2006 15:28

      Díky moc za recept i za rady, byla fakt supr. Byla to moje historicky první buchta a fakt se povedla. Dala jsem tam ještě rumík a vanilk.cukr. Formu (kov.) jsem vymazala máslem a vysypala ořechama a vyklopilo se to úplně samo, spíš skoro vyklouzlo na zem :-) Těsta opravdu není moc, stačil jen na srnčí hřbet, ale jinak vřele doporučuju, i pro takový začátečníky jako jsem já. Všechny vás moc zdravím.

    • J. D.
      J. D. | 11. 2. 2006 10:55

      Dobrý den, bábovku jsem pekla 30min.při 170°C a už se mi připalovala,tak jsem ji musela vyndat --mám elektr.troubu KONČAR- stará,ale dobrá :-))Jinak je bábovka vskutku rychlá a jendoduchá,ale chutná dost po prdopeči.Ačkoliv jsem měla formu velkou, vyskočila mi krásně i s touto dávkou těsta,které zde uvádíte .Po vyjmutí z trouby zchladla a scvrkla asi 1/3,tvar si zachovala. díky za tip,ale myslím,že dávám za 2.děkuji

    • Petra D
      Petra D | 10. 2. 2006 14:49

      Díky za recept..je to opravdu paráda....je to hodně podobné jako Rafaelo řezy...myslííte, že by se sem taky hodila smetana na polití?

    • Karolina Líbalová
      Karolina Líbalová | 10. 2. 2006 13:49

      Rychlé, jednoduché, přidala jsem pytlík rozinek, bylo dobré

    • Misa K.
      Misa K. | 9. 2. 2006 21:33

      Babovka je rychla a skvele chutna. Po upeceni jsem ji na chvilku zakryla uterkou, jak radila pani Di. Pak sla vyklopit krasne. Dekuji za tip.

    • eva mottlova
      eva mottlova | 9. 2. 2006 11:44

      pece se 45 min. na 180 st

    • Hana Lajzova
      Hana Lajzova | 31. 1. 2006 19:12

      Tuto bábovku jsem pekla včera a byla výborná.Jen ji příště musím udělat z dvojité dávky, poněvadž jsem tak tak zaplnila polovinu formy.

    • Olga
      Olga | 30. 12. 2005 21:28

      Ahoj, dekuji za jednoduchy a chutny recept. Vcera jsem babovku delala. Jen jsem mela trosku strach z tech celych vajicek, takze jsem do testa dala pouze zloutky a teprve nakonec primichala z bilku uslehany snih. Mam nizsi babovkovou formu a hmoty bylo akorat, do vyssi by ji bylo opravdu malo. Babovka byla pry dobra, {pochvalila ji i tchyne} Moc jsem z ni ale nemela, uz je pryc...

    • Karolina Kostkova
      Karolina Kostkova | 22. 12. 2005 22:48

      Kdyz doma nemam olej - mohu pouzit rozpustene maslo? Dekuji!!!

    • Martina Doskočilová
      Martina Doskočilová | 2. 12. 2005 16:20

      Ahoj,tak jsem jí včera upekla a je super,no skoro už není.Dala jsem na radu AIRAN NOVÁKOVÉ a dělala jsem z dávky a půl,protože se mi zdálo,že jenom jedna dávka bude málo,ale prášek a olej jsem nechala dle původního receptu.Tato bábovka je rychlejší a jednodušší,než jakou jsem dělala dřív.Diky.

    • Dadka Veselá
      Dadka Veselá | 25. 10. 2005 14:35

      bábovka je opravdu výborná..jednoduchá, rychlá příprava a chuťově perfektní

    • Johanka K
      Johanka K | 1. 9. 2005 09:16

      ...ahoj, dievčatá...odvetdy, čo vymazávam formu, či plech na pečenie (bravč. masťou) sádlem, sa mi nikdy neprilepil žiadem múčnik...a pri bábovke, ak chcem dosiahnuť chrumkavý karamelový povrch, formu vysypem jemným kryštálovým cukrom...J.

    • Di
      Di | 1. 9. 2005 07:44

      Věro, vaření není až zas taková věda. Něco se mi osvědčilo, to ostatní ne, tak se ídím svou zkušeností. Blátivý spodek moučníku určitě není, když se dobře upeče - to je ta zkušenost. O tradice mi v tomto případě také nejde - pokud to jde, raději vyložím formu zcela moderně papírem - ale zkuste to u bábovky nebo srnčího hřbetu!Pokud o něčem přemýšlím, tak o tom, kde se bere v některých lidech ta zloba a agresivita. V internetu jsem se s tím setkala už mnohokrát. A je jedno jestli jde o vaření nebo třeba o internetovou encyklopedii. Nepřispívám do tohoto servru dlouho, ale za tu dobu mě už někdo dvakrát hrubě napad. Zkustě Věro o tom přemýštet také Vy.

    • Hanka
      Hanka | 30. 8. 2005 11:49

      Ta bábovka je sice chutově dobrá, ale hmoty je málo a a Jestli se mi povedla? Jestli říkáte trhanci bábovka, no tě prsk.

    • Airan Novakova
      Airan Novakova | 14. 8. 2005 19:28

      Darku, ja pecu v horkovzdusne babovku 35-40 minut na 160° ale vzdy po pulhodine skousim spejly:-) Tuhle jsem delala z davky a pul, ale mnozstvi prasku do peciva a oleje nechala tak,teda 1 prasek a 1/2hrnku. Babovka je vyborna:-)))

    • Darek Amatér
      Darek Amatér | 14. 8. 2005 17:50

      Dobrý den,chtěl bych se zeptat na to jak dlouho přesně se ta bábovka peče a také na kolik stupňů v troubě (elektrické)? Děkuji.

    • Jana P
      Jana P | 9. 7. 2005 20:17

      pro Janinku. Mne se nezdálo, když se přidá troška rumu, tak to opravdu není znát.

    • Janinka
      Janinka | 9. 7. 2005 09:48

      Čtu tady samou chválu, tak bych to docela šla zkusit, ale jen jeden hrnéček mouky na celý sáček prášku do pečiva se mi nějak nezdá - není to potom v té bábovce moc znát? Díky!

    • Jana Tichá
      Jana Tichá | 8. 7. 2005 19:50

      Formu na bábovku vymazávám změklým máslem a vysypávám tou moukou, kterou mám zrovna po ruce, tzn. ze které jsem pekla. Když bábovku vyndám z trouby, postavím ji ihned na složený a hodně namočený hadr ve studené vodě, třeba na dlaždice v koupelně. Moučník se tak prý odpaří a bezproblémů se vyklopí. Asi to funguje, protože se mi každá vyklopila. Dříve jsem pekla v plechové formě a pak ve skleněné.

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 8. 7. 2005 15:49

      Dana: muzete prosim uz ukoncit vase komentare, ktere jsou velmi osobni? Nechte si to prosim do diskuze nebo si piste s dotycnymi e-mailem. Ostatni uzivatele, kteri sleduji komentare, jiste nezajima vase umeni/neumeni v kuchyni. Komentare tu jsou od toho, aby mohli uzivatele napsat svoje zkusenosti s receptem, nikoliv tu resit osobni problemy!!!

    • Dana
      Dana | 8. 7. 2005 14:36

      Btw. Vero, pamatuji si na vas z diskuze u Bublaniny, kdy jste me prirovnala ke sve tchyni, ktera zkazi kazdy vas recept, a nezapomene se pochvalit, ze je od vas. Prirovnani vtipne,nastesti vsak uplne zcestne.Nevim, proc mate potrebu do kazdeho tolik sit...

    • Dana
      Dana | 8. 7. 2005 14:33

      Vero,proc nenechate Di,at si formu na babovku vymazava jak chce?Myslim, ze jsou 2 typy kucharek - ty, co poctive dodrzuji tradice vareni a peceni, a pro ne jde o zabehnutou klasiku a tak trochu mozna i ritual, a pak ty, ktere potrebuji uvarit a upect co mozna nejrychleji a nejjednoduseji.Osobne patrim k te druhe skupine,ale nerekla bych o nekom, kdo je z te prvni grupy, ze je liny premyslet...Vazte trochu sva slova, pls.

    • Petra
      Petra | 6. 7. 2005 12:22

      Tak nevím pro mne je trochu moc mastná.

    • VERA
      VERA | 3. 7. 2005 07:41

      Pro Di:To myšlení vás nějak bolí.Taky nevím,proč po upečení přikrýváte bábovku alobalem.Jaký to má smysl?Aby se odpařila a 'zblátovatěla'spodní strana?A pro vaši informaci-i změklé máslo lze roztírat tzv.mašlovačkou.Máslo pěkně drží na stěnách a nestéká.A nejlepší na vysypání je rozemnutý kousek usušené bábovky!Zdravím!

    • Jana
      Jana | 2. 7. 2005 19:14

      Milí kuchaříci i -ce, neodolala jsem, když jsem si přečetla tu velikou chválu. A udělala jsem moc dobře. Bylo to vynikající a návštěva i my si velice pochutnali. Díky !!!!

    • Di
      Di | 30. 6. 2005 14:13

      Nemusím složitě přemýšlet nad něčím, co se mi osvědčilo a vždy povedlo. Ale nikomu nerozmlouvám jeho osvědčené postupy. Radulka žádala o radu, tak jsem přišla se svou do mlýna. Ona už si vybere, co jí bude vyhovovat nejlépe.P.S. Taky mám ráda čisté prstíky.

    • Václav Bělice
      Václav Bělice | 30. 6. 2005 10:54

      Má různé formy na bábovku, kameninovou po babičce, plechovou, skleněnou, ale v poslední době nejraději peču ve formě ze silikonu. Je to pohádka. Vymaže se tukem při prvním použití a pak se těto dává jen do navymazané formy.

    • VERA
      VERA | 30. 6. 2005 08:22

      I složité věci muzete delat automaticky,ale obcas se nad nimi zamyslet není na škodu.Je ale fakt,ze na trhu jsou formy,které vůbec nebudí důvěru a u nich je každá osvědčená rada drahá.Jinak zkusila jsem ořechy nahradit mletou kávou a super,dělám to i u mramorové-ta je pak 3-barevná.Ahojky!

    • Di
      Di | 29. 6. 2005 15:33

      Není to složité, když si člověk na tento postup zvykne a dělá ho automaticky. jenže každá forma a každá trouba jsou trochu jiné.

    • Jitka Žejdlíková
      Jitka Žejdlíková | 29. 6. 2005 13:46

      Vymazávám formu ramou culinese (ta tekutá) a to mašlovačkou. Prstíky zůstanou čisté. Vysypu hrubou moukou. Po upečení nechám ve formě téměř vychladnout. Ještě se mi nestalo, abych ji nevyklopila.

    • Jitka
      Jitka | 29. 6. 2005 08:44

      Plechy či formy můžeme po vymazání tukem /nejlepší je sádlo/vysypat strouhankou /nemá tak jemnou strukturu jako mouka/, používám i kokos. Mohu doporučit.

    • VERA
      VERA | 29. 6. 2005 07:40

      Nevím Radulko proč by jste to měla dělat tak složitě jako Di-vymažte změklým,nikoliv rozpuštěným!/to steče/máslem a vysypte hrubou moukou.Za 20 let se mi nestalo,že bych bábovku nevyklopila.Držím palce!

    • Libuše Romančíková
      Libuše Romančíková | 17. 6. 2005 17:27

      Tak jsem včera napsala svůj příspěvek plný chvály na ořechovou bábovku a zapoměla jsem vyplnit své jméno.Psaní anonymů skutečně není mým koníčkem a tak prosím moderátora o dodatečnou opravu posledního příspěvku.Děkuji.

    • Anonym
      Anonym | 16. 6. 2005 17:16

      Tak jsem dojedla poslední kousek včerejší bábovky a musím souhlasit s ostatními,že je postě vynikající.Přidala jsem rozinky i rum.Takže všem dopoučuji a protože je rychlá,stihla jsem si bez problémú umít i ty vlasy.A co se týká vyklápění bábovky,tak já vymazávám nerozpuštěnou herou,postě jen tak rukou a vždy se mi podaří vyklopit.Myslím,že teflonová forma by se takto dala vymazat bez problémů.Zkuste paní Radulko a dejte vědět.Já bábovku nechávám po vytažení jen asi 5 min.vypářit a hned ji opatrně vyklopím.

    • Radulka
      Radulka | 16. 6. 2005 16:22

      Díky za radu, vyzkouším. Problém je, že když nepřilnavou formu mažu olejem (obyč. plechové to nevadí), tak nepřilne ani ten olej, udělá kapky a ostrůvky a to samé pak ta mouka na něm...uvidím, zda se máslo bude chovat mravněji :-) Také jsem slyšela a zkoušela vysypávání strouhankou, ale to taky nefungovalo.

    • Di
      Di | 16. 6. 2005 15:30

      Mám obyčejné plechové formy a dělám to následně: formu vymažu rozpuštěným máslem a vložím na chvilku do lednice. Pak vyjmu, vymažu znovu a vysypu polohrubou moukou. Po upečení moučník rozhodně nevyklápějte hned. Přikryjte ho utěrkou, alobalem nebo pod. a klidně nechce vychladnout. Vyklápějte, až uvidíte, že se moučník odchlýpl od stěn. Rozhodně nespěchejte. To jsou zkombinované rady manželovy maminky a mé bývalé kolegyně. Jsou stoprocentní!

    • Radulka
      Radulka | 16. 6. 2005 15:17

      Nevíte prosím náhodou někdo, jak vyzrát v případě vyklápění bábovek na tzv. nepřilnavé formy (tj. kovové, potažené čímsi, asi teflonem, nikoliv silikonové). Zkoušela jsem snad všechno - vymazat a vysypte, nechat jen tak, přikládat mokry hadr na otočenou formu...prostě nikdy se mi nepodařilo bábovku hezky vyklopit, byl z ní trhanec. Předem díky.

    • Libuše Romančíková
      Libuše Romančíková | 15. 6. 2005 19:02

      Tak tady čtu tu samou chválu a místo toho abych si šla umít vlasy,jdu tu bábovku upéct.Rozhodně dám vědět jak jsem uspěla.Snad potom jěště stihnu i ty vlasy,aby ta bábovka nevypadala lépe jak já...

    • Abies Alba
      Abies Alba | 15. 6. 2005 18:04

      Tak tohle je nejlepší bábovka, jakou jsem kdy jedla. Pekla jsem rovnou z dvojité dávky, přidala rum a formu vysypala sezamovým semínkem. Doporučuju. Právem tomuto receptu náleží 1. :o)

    • Marie Němcová
      Marie Němcová | 15. 6. 2005 13:43

      Výborná!! Jsem ráda,že ji vidím v TOP 10. Dělala jsem ji v sobotu.Byla hned pryč.Takže v neděli jsem ji pekla z dvojité dávky znovu.Dávám 1***

    • Radek
      Radek | 10. 6. 2005 12:37

      Byla vyborna, pridal jsem tam vsechno co pisete, akorat s tim rumem jsem to asi prehnal-deti nemohly usnout

    • Marie Svobodová
      Marie Svobodová | 5. 6. 2005 22:52

      Vzhledem k nedostatku ořechů jsem dala jen 1/2 hrnečku ani to nebylo poznat a hlavně všem moc chutnala a je velmi rychlá a dobrá

    • Anonym
      Anonym | 1. 6. 2005 14:54

      Nechapu proc tam pridavate kakao? Pak to neni orechova ale kakaova babovka!

    • Romana Vránová
      Romana Vránová | 14. 5. 2005 21:12

      Moc dobrá a hlavně rychlá. Všem doporučuji.

    • Romana Vránová
      Romana Vránová | 14. 5. 2005 12:41

      Je moc dobrá a hlavně úplně jednoduchá. Všem doporučuji.

    • Jitka
      Jitka | 9. 5. 2005 13:25

      Zkusila jsem, moc dobré, snadné i pro neprofesionální pekny. Mňam.

    • Petra H
      Petra H | 8. 5. 2005 16:06

      Mňam, rychlá a velmi chutná.

    • Dana Vaňková
      Dana Vaňková | 24. 4. 2005 15:48

      Paráda!Přidala jsem všechno co ostatní přede mnou a je opravdu dobrá.Není to žádná sucharda a je rychlá.

    • Markéta
      Markéta | 5. 3. 2005 11:01

      Dík moc za recept na ořechovou bábovku.Přidala jsem taktéž kakao.Chtěla jsem přidat i rumík,ale lahev byla nějaká vyschlá....to je ten manželovo čajík s rumem..takže jsem přidala medovinu..a nemělo to chybu.Takže všem vřele doporučuji vyzkoušet tento rychlý a hlavně jednoduchý recept na vynikající bábovku..je to mňamka:-)

    • Jarmila
      Jarmila | 28. 11. 2004 15:28

      Bábovka je vynikající, přidala jsem rum, dala jsem 3/4 hrnečku cukru. Upekla jsem bábovku v silikonové formě, je to vynikající.

    • Dana
      Dana | 23. 11. 2004 11:54

      Přidala jsem ještě 3 lžíce kakaa a asi 8 lžic rumu a bábovka byla vynikající. Zařadím do svého repertoáru.Zkuste vysypat formu sezamovým semínkem (koupí se v prodejnách zdravé výživy). Sezam při pečení zezlátne a je to strašně dobré.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Bábovky Nejlepší dezerty
    Moučníky Bábovky Dopolední svačina Svačina Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Mléko Mleté vlašské ořechy Moučkový cukr Olej Prášek do pečiva Vejce

    Třená bábovka podle Sandtnerky

    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Pravá pistáciová zmrzlina

    Pravá pistáciová zmrzlina

    Zelené fazolky s vejci

    Zelené fazolky s vejci

    Medové perníčky hned k jídlu

    Medové perníčky hned k jídlu

    Zapečený bulgur

    Zapečený bulgur

    Dalamánky z chlebové mouky

    Dalamánky z chlebové mouky

    Dvoubarevný smetanový piškotový dort

    Dvoubarevný smetanový piškotový dort

    Bešamel od maminky

    Bešamel od maminky

    "Dietní" řízečky se šťouchanými brambory a okurkovým salátem

    "Dietní" řízečky se šťouchanými…

    Chřest na másle

    Chřest na másle

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Třená bábovka podle Sandtnerky

    Poslední sledované recepty

    42
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    38
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho…
    36
    Ananasové řezy
    Ananasové řezy
    26
    Bramboráky
    Bramboráky
    25
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    AHA.cz Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    AHA.cz Nedělní Aha! 28.2.2021

    Nedělní Aha! 28.2.2021

    Dáma.cz Buďte hříšně sexy: Svůdné kousky v rudé unosíte nejen na Valentýna!

    Buďte hříšně sexy: Svůdné kousky v rudé unosíte nejen na Valentýna!

    Dáma.cz Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Dokonale vyfoukané vlasy: Jak docílit perfektního účesu sama doma?

    Ženy.cz Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Maminka.cz Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Dětství před rokem 1989. Pamatujete tyhle stavebnice, panenky a autíčka na ovládání?

    Reflex.cz ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Další doporučené recepty:

    Originální vysočinské mrkvance
    Originální vysočinské mrkvance
    Originální zeleninový britský recept Bubble & squeak
    Originální zeleninový britský recept…
    Orzo s brokolicí, rajčaty a mozzarellou
    Orzo s brokolicí, rajčaty a mozzarellou
    Ořechová bábovka - ideální na beránka
    Ořechová bábovka - ideální na beránka
    Ořechová bábovka III.
    Ořechová bábovka III.
    Ořechová bábovka s čokoládou
    Ořechová bábovka s čokoládou
    • Recepty.cz
    • Ořechová bábovka
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí