Omeleta (nejen) s romadůrem

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozpuštěném másle v nepřilnavé pánvi krátce osmažíme pokrájené cibulky, část zelené natě necháme na dozdobení. Přidáme drobně pokrájenou šunku, romadůr, opepříme a necháme zvolna prohřát. Vejce vyšleháme s mlékem, osolíme jen velmi málo a zalijeme jimi směs v pánvi, přiklopíme. Vejce necháme srazit a ihned podáváme s čerstvým pečivem, posypanou cibulovou natí.
2
Omeletu můžeme připravit i v troubě: za studena, bez smažení, vše smícháme, nalijeme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy, pečeme v předehřáté troubě na 180 dorůžova a podávat můžeme třeba s bramborem, zeleninou...
3
Pokud vynecháme uzeninu, můžeme omeletu připravit i bezmasou.
Použité ingredience v tomto receptu: Jarní cibulka Máslo Mléko Pepř mletý Romadůr Šunka Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: