Omáčka k masům - Salsa verde

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vařené žloutky třeme za postupného přidávání oleje. Když nabudou, přidáme drobně rozsekaný bílek, ochutíme octem, solí, špetkou cukru a pepřem. Nakonec vmícháme drobně pokrájené čerstvé byliny. Salsa verde je omáčka, která se podává ke grilovaným masům, k vařené zelenině a rybám.
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Cukr Ocet Olej Pepř mletý Sůl Vařená vejce

Komentáře k receptu

  • Jaroslav
    Jaroslav |

    27. 7. 2012 17:34

    toto není Salsa verde ani náhodou. Kde jsou jalapenos? tomatillos? cibulka? koriandr? Hm.... :-(

Další doporučené recepty: