Ohnivá makrela

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks makrela
    • 5
      stroužek česnek
    • 3
      ks feferonka
    • 1
      lžička petrželová nať
    • 1
      lžička sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Česnek a feferonky umeleme, smícháme se sekanou natí a solí. Směsí potřeme rybu zvenku i zevnitř. Každou rybu zabalíme zvlášť do alobalu a pečeme v troubě 30 minut.
2
Poznámka: množství česneku a feferonek můžete zvýšit, podle chuti.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Jana Merah
    Jana Merah |

    20. 9. 2007 14:16

    diky, zase neco noveho.

  • jana Merah
    jana Merah |

    20. 9. 2007 14:15

    diky fakt skvela myslenka.

  • Pastis Petite
    Pastis Petite |

    15. 11. 2006 12:43

    Výborné! Zase nový způsob jak připravit fádní rybu. Děkuji za nápad.