• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Obrácená svíčková
    Napište svůj komentář k receptu

    Obrácená svíčková

    autor: jana Matěásková
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Obrácená svíčková
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • maso kuřecí, králičí nebo hovězí
      • 2
        balíček mražená zelenina pod svíčkovou
      • 1
        sklenice pomerančová šťáva
      • 2
        kostka masox
      • 1
        sklenice zelenina
      • 1
        kelímek šlehačka
      • 1
        hrnek hladká mouka
      • 1
        špetka vegeta
      • 1
        špetka sůl
      • 1
        špetka pepř mletý

    Postup přípravy receptu

    1
    Na pánvi opečeme zeleninu, podlijeme pomerančovou šťávou, uvaříme do měkka, přidáme halali, ještě povaříme a dáme do mixéru a pořádně rozmixujeme. Mezitím si v pánvi opečeme maso, posypané vegetou a obalené v hladké mouce. Rozmixovanou zeleninu dáme do pekáče, přidáme opečené maso, zalijeme šlehačkou, přidáme koření a ještě pečeme 2 hodiny na 250 °C.
    2
    Lepší je druhý den uleželá.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Obrácená buchta z jablek

    Obrácená buchta z jablek

    Čínská svíčková

    Čínská svíčková

    Svíčková Wellington

    Svíčková Wellington

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • jate
      jate | 5. 12. 2011 19:43

      Prosím vás vymažte tento recept...

    • pippiva
      pippiva | 4. 12. 2011 18:35

      Masox 2 kostky, hovezi vyvar z kostky 2 kostky, to je snad jedno a to same, ne? A v postupu uz neni rec ani o masoxu, ani o vyvaru. Peceme 2 hodiny na 250°C(maximum)... Trochu divne. :-\

    • Anonym
      Anonym | 14. 1. 2007 22:00

      Halali, masox, bujon, to musí být přesolené.

    • Anonym
      Anonym | 13. 1. 2007 00:17

      Taky dávám přednost syrové zelenině. A svíčkovou předem nakládám, a žádný masox nepotřebuju.

    • František Pazdera
      František Pazdera | 12. 1. 2007 20:49

      knedlíky by se asi mohly udělat z polystyrenu, k tomuhle receptu by se to hodilo

    • Kamil Krybus
      Kamil Krybus | 12. 1. 2007 18:45

      Nějak mi tam chybí cibule a hlavně slanina. A ta absence základních surovin se těžko dá dohnat masoxama a bujónama. Množství smetany s ohledem na ostatní suroviny je malé. A hrnek mouky? To snad nee!!!

    • Marie Horáková
      Marie Horáková | 12. 1. 2007 13:03

      Hani, to máte pravdu, já proti mražené zelenině a vůbec mraženým věcem vůbec nic nemám, ale kořenovou zeleninu používám i do polévek jedině čerstvou, mám pocit, že mražením ztrácí vůni a jídlu to hodně uškodí. Ostatně, čerstvá je k dostání po celý rok, tak to není žádný problém.

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 12:26

      Maruško, někdy dávám mraženou zeleninu - tu pod svíčkovou - ale raději čerstvou, je to na omáčce znát.

    • Marie Horáková
      Marie Horáková | 12. 1. 2007 12:13

      Hani, já jsem před lety Halali začala používat, ale hodně rychle jsem se pokorně vrátila k čerstvé zelenině. Teď po Halali sáhnu v nouzi a přidám k zelenině jednu malou skleničku, když připravuji zvěřinu pro víc lidí, masa není tolik a potřebuji hodně omáčky. Souhlasím s Vámi, mně taky nechutná.

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 11:59

      Jano, to mě taky napadlo, ale já Hallali nepoužívám, mě to nechutná.

    • Jana Zajíčková
      Jana Zajíčková | 12. 1. 2007 11:01

      Myslím, že Hallali je už dost kořeněné, proto tam asi to koření není uvedeno.

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 10:06

      Nevím, nemusí to být špatné, ale na mě je tam moc masoxu a bujonu. A hlavně, chybí mi tam koření.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
    Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Maso Masox Mražená zelenina Pepř mletý Pomerančová šťáva Šlehačka Sůl Vegeta Zelenina
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Buchty s povidly

    Buchty s povidly

    Brambory s tvarohem

    Brambory s tvarohem

    Marokánky IV.

    Marokánky IV.

    Babiččin rychlý jogurtový koláč

    Babiččin rychlý jogurtový koláč

    Perníková bábovka se švestkami - ,,Hujerka,,

    Perníková bábovka se švestkami - ,…

    Ostrá papriková krémová polévka

    Ostrá papriková krémová polévka

    Nivové sušenky (slané cukroví)

    Nivové sušenky (slané cukroví)

    Česnekové řízky v těstíčku

    Česnekové řízky v těstíčku

    Smažený řapíkatý celer

    Smažený řapíkatý celer

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    30 minut
    Polévka z červené čočky

    Polévka z červené čočky

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    35
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    27
    Buřty na pivě
    Buřty na pivě
    26
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    22
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    22
    Čokoládový dort podle italského receptu (poctivá porce čokolády)
    Čokoládový dort podle…

    Zajímavé články

    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    13 receptů na rychlý oběd do půl hodiny!
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…

    Sledujte nás

    AHA.cz Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    AHA.cz Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz Ženská ejakulace neboli mokrý orgasmus: Co to je a jak ho dosáhnout?

    Ženská ejakulace neboli mokrý orgasmus: Co to je a jak ho dosáhnout?

    Ženy.cz 6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    Maminka.cz Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Nechci, nejím! 40 podivných důvodů, kvůli nimž děti odmítají jídlo

    Reflex.cz Vladimír Pikora: Povinné respirátory jsou jen novým příjmem pro rozpočet, který chce Maláčová zase podojit

    Vladimír Pikora: Povinné respirátory jsou jen novým příjmem pro rozpočet, který chce Maláčová zase podojit

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    • Recepty.cz
    • Obrácená svíčková
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí