Drink můžeme připravovat jak v horké, tak i v ledové variantě. Horký drink: jablečný džus přivedeme téměř k varu a pak jím zalijeme bourbon nalitý do... více o Broken Leg Drink - "Zlomená noha"
Švestky (nebo jiné sušené ovoce) přelijeme na cedníku vroucí vodou, necháme okapat a dáme je do většího hrnku, přidáme skořici a vše zalijeme hotovým... více o Horský lomcovák - čaj s pálenkou
Nejprve si uvaříme kávu. Čokoládový toping smícháme se studeným mlékem a šlehačem napěníme. Pak opatrně čokopěnu nalijeme na kávu, kterou můžeme... více o Čokočíno - káva s mléčnou čokoládou
Víno nalijeme do hrnce, přisypeme vanilkový cukr a instantní kávu, přidáme dva plátky z dobře očištěného pomeranče (nejlépe bio kvalita). Vše... více o Medvědí síla z Balkánu
Do hrnce nalijeme víno, vermut a přisypeme cukr, přidáme skořici, hřebíček a na větší kousky nasekaný zázvor. Vše zahříváme k bodu varu, ale dále už... více o Švédský glögg
V receptu nepíši jakou rýži, vývar, sýr či špenát. Ano, rizoto bude lepší s rýží na rizoto, s čerstvým špenátem, udělaným vývarem atd. Ale pochutnáte... více o Italské špenátové rizoto - co dům dal
Rybí filety z obou stran osolíme, okmínujeme a necháme na talíři zaklopené chvíli odležet. V pánvi si rozehřejeme máslo s trochou oleje, který nám... více o Kmínové přírodní filety
Hermelín nakrájíme na drobné kousky a dáme do mascarpone, které jsme rozmíchali se smetanou. Osolíme, opepříme, přidáme rozetřený česnek, jemně... více o Chlebíčky s hermelínovou pomazánkou
Mouku společně s droždím a solí si promícháme v míse. Přilijeme vodu a hněteme těsto. Mísu překryjeme fólií popřípadě alespoň utěrkou a ponecháme... více o Chléb z pekáčku dle Ládi Hrušky
Očištěné kapustičky dáme zhruba na 3-4 minuty (dle jejich velikosti) povařit do vroucí osolené vody. Pak je scedíme a ihned zchladíme ve studené vodě,... více o Jednoduchá krkovička s kapustičkami - minutka
Plátky krkovičky naklepeme, po stranách nařízneme, aby se nám při pečení nekroutily, osolíme a potřeme nastrouhaným zázvorem a česnekem. Takto je... více o Česneková krkovička na tymiánových bramborách
Do misky nebo dortové formy vyložené fólií nebo vymazané tukem či olejem naskládáme vrstvu piškot, kterou potřeme vrstvou smetany nebo jogurtu (můžeme... více o Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Korpus: vejce, kefír, cukr, olej, kakao, mouku a kypřidla dáme do mísy a vše dobře vyšleháme na hladké těsto, které nalijeme do vymazaného a moukou... více o Míša řezy - jen dvě vejce: po našem
V kastrůlku rozmícháme na mírném plameni za stálého míchání máslo s mlékem, cukrem, kakaem a pudinkovým práškem (plnější lžíce). Vše necháme krátce... více o Jednoduchá vařená poleva
Korpus: do mísy rozklepneme vejce, přilijeme kefír a olej, přisypeme cukr, kakao, mouku s kypřidly a vše promícháme na hladké těsto, které nalijeme do... více o Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem
Do robota či do mísy nasypeme mouku, droždí, cukr, sůl a promícháme. Poté přilijeme vodu a vypracujeme vláčné tésto. Přikryjeme utěrkou a dáme kynout... více o Sýrové bulky dle Ládi Hrušky
Postup si pamatuji z tv, kde ho předvedl inspektor Láďa Hruška, je to více než snadné. Připravíme si již koupený korpus a dáme stranou. Smetanu,... více o Třepací fofr dort dle Ládi Hrušky
Láďa Hruška postupoval takto - všechny ingredience včetně ovoce smíchal postupně v míse a vytvoříl z toho těsto. Tekuté těsto nalil do nádoby, která... více o Bublanina z mikrovlnky dle Ládi Hrušky
Jeden z top receptů co Láďa Hruška předvedl, ocení ho jistě skoro každá domácnost! Postup je více než jednoduchý, smetanu vyšlehat, potom tvaroh... více o Domácí pribiňák dle Ládi Hrušky
Připravíme si pekáč a do něj nakrájíme nadrobno všechny 3 velké cibule. Na cibuli nakrájíme vepřové maso, spíše na menší kousky. Rozpustíme si v horké... více o Fitness guláš dle Ládi Hrušky
Všechny ingredience si smícháme v míse. Kromě jednoho žloutku-ten necháme na potření. Těsto uhněteme ručně nebo s pomocí kuchyňských robotů. Hezky... více o Loupáky dle Ládi Hrušky
Nejdříve podrťte čerstvou mátu a liči. Přidejte cukr, med a trochu sodovky. A pořádně zamíchejte! Nyní vymačkejte půlku pomeranče s citronem a dolijte... více o Elixír mládí
Králíka nakrájíme na malé kousky, osolíme, opepříme a osmahneme na oleji s máslem. Přidáme nakrájenou slaninu a po chvíli i nakrájenou cibuli a... více o Králík po milánsku
Hlubší plech si vyložíme pečícím papírem. Z másla, mouky a cukru si umneme drobenku. Připravíme si ovoce, v případě, že máme větší kusy, tak ho... více o Ovocný koláč s drobenkou bez kynutí
Mleté maso dáme do mísy, přidáme nastrouhaný sýr, vejce, drobně pokrájené papriky (trikolora) a cibuli, nastrouhaný česnek, mlékem navlhčené... více o Barevná masovo-sýrová sekaná (karbanátky)
Mléko s cukrem a pudinky uvaříme dle návodu do hustého pudinku, který odstavíme a ještě do horkého vmícháme máslo, které necháme mícháním volně a bez... více o Domácí kokosový pribináček
Ze surovin udělám kynuté těsto (je jedno, jestli v pekárně nebo ručně) a nechám vykynout. Po vykynutí vyválím na silnější plát, z kterého vykrajuji... více o Koblížky jako z obchodu
Sušenky a cukrářské piškoty rozdrťte najemno - neměly by tam být žádné výraznější větší kousky. Smíchejte s cukrem, lžičkou pomerančového extraktu a... více o Cheesecake z červeného pomeranče
Kokosový ořech otevřete a vodu zceďte. Pro otevření vemte ořech do dlaně a špičatou stranou kladívka lehce/středně silně poklepávejte na střed ořechu.... více o Domácí kokosový extrakt
Vanilkové lusky vložte do čisté úzké a vyšší skleničky a zalijte vodkou a pevně uzavřete. Nechte alespoň 6 týdnů odležet v temnu. Když si vzpomenete,... více o Domácí vanilkový extrakt
Pomeranče škrabkou na brambory zbavte kůry (potřebujete jen oranžovou část, ne tu bílou - bílá způsobuje hořkost), můžete nakrájet na tenčí proužky.... více o Domácí pomerančový extrakt
Z této dávky by vám mělo vyjít okolo 60 mini knedlíčků - na jeden potřebujete cca 8-10 gramů těsta. Množství a druh ovoce pro náplň si zvolte sami -... více o Mini ovocné knedlíčky s physalis
Z citronů a mandarinek vymačkáme šťávu, kterou přepasírujeme přes plátno nebo cedník, abychom šťávu zbavili dužiny a peciček, které unikly při mačkání... více o Citronový sirup
Troubu předehřejte na 180°C. Piškoty a sušenky nadrťte na jemnější směs (např. v robotu), přidejte cukr a rozpuštěné máslo a promíchejte. Touto směsí... více o Limetkové mini pies
Kiwi oloupejte a nakrájejte na čtvrtky. To samé udělejte i s jablkem a banánem. Přidejte vodu a med a tyčovým mixérem rozmixujte. (Pokud máte... více o Kiwi smoothie
Kuře omyjte a osušte. Česnek, protlak (pyré), zázvor a sladkou chilli omáčku smíchejte (nejlepší by bylo to pořádně prohnat v nějakém šikovném robotku... více o Kuře Sambal
Budeme potřebovat pomazánkové máslo, sůl a stejné množství polohrubé mouky, jako máme pomazánkového másla. Vezmeme si mísu a vše do ní nasypeme a... více o Tátův štrůdl dle Ládi Hrušky
Všechny suroviny smícháme v těsto. Hněteme minimálně deset minut, toto těsto musí být opravdu vláčné. Připravíme si těsto na vál a rozválíme asi na... více o Boží milosti dle Ládi Hrušky
Smetanu ušleháme a smícháme ji s jogurty. Osolíme a ještě jednou promícháme. Na hrnec postavíme cedník a na něj dáme kus látky. Poté látku přelijeme... více o Sýr à la Lučina od Ládi Hrušky
Všechny ingredience si smícháme v misce a hnětením vypracujeme v těstíčko. Použijeme hrnek o objemu půl litru, který vymastíme a vysypeme hrubou... více o Bábovka do hrnku dle Ládi Hrušky
Kuře klasicky okořeníme (jako sůl atd.), tak jako by to byla letní venkovní grilovačka. Pak ho celé potřeme a potopíme do marinády dle receptu.... více o Opilé kuře na plechovce dle Ládi Hrušky
Zemlbába do kapsy je tak snadná, asi jako když si připravujete tousty. Takže si rozložíme plátky toustového chleba a potřeme je máslem. Oloupaná... více o Zemlbába do kapsy podle Ládi Hrušky
Jablka oloupeme, rozkrájíme na menší kusy a nastrouháme na struhadle. Spíše na jemno. Poté zahustíme moukou. Tuto směs prohněteme, aby byla spíše... více o Jablečňáky s perníkem dle Ládi Hrušky
Všechny suroviny důkladně smícháme v míse a nalijeme do formiček (pokud budete používat papírové doporučuji dát třeba 2 na sebe pro větší stabilitu, a... více o Ořechové fit muffiny
Toto je rozhodně nejlepší recept jaký Láďa Hruška zatím představil. Žloutky utřeme s cukrem, přidáme mouku a mléko ve kterém jsme předtím nechali... více o Pudinkové šneky dle Ládi Hrušky
Připravíme si hrnec a rozpálíme plotnu na nižší stupeň. Mléko nalijeme do hrnce. Připravíme si misku, ve které utřeme žloutky s cukrem+vanilkovým... více o Domácí zmrzlina dle Ládi Hrušky
Očištěnou kuřecí kůži rozkrájíme na drobnější kousky. Poté je rozložíme na připravený pekáč, zdá dávat olej či ne, je na každém, Láďa Hruška to... více o Chipsy z kuřecích kůžiček dle Ládi Hrušky
Připravíme si misku s vlažnou vodou ve které následně rozmočíme ztvrdlý chleba. Dále je příprava podobná jako u většiny bramboráčků, čili přidáme do... více o Bramboráčky - chlebáčky dle Ládi Hrušky
1. Krajíce chleba rozpůlíme, potřeme kečupem nebo protlakem a naskládáme na plech vymazaný olejem nebo na pečicí papír. 2. Na každý půlkrajíc... více o Neapolské chuťovky
Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku. Kdo chce, může přidat i nakrájená játra – nejsou nutností. Necháme odstát a mezi tím namočíme chleba do... více o Nadívané kuřecí kůže podle Ládi Hrušky