Nadívané kuřecí kůže podle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 40 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibulku. Kdo chce, může přidat i nakrájená játra – nejsou nutností. Necháme odstát a mezi tím namočíme chleba do mléka (pokud nemáme mléko, můžeme do vody). Ke chlebu přidáme osmaženou cibulku (případně játra), česnek, vejce, špetku soli a nasekanou petržel (můžete přidat jakékoliv další koření, co kdo má rád). Náplň pak zabalíme jednotlivě do kuřecích kůží (můžou být z jakékoliv drůbeže, nemusí být jenom kuřecí), zabalíme a posypeme grilovacím kořením. Vložíme je do předehřáté trouby na 250 stupňů a zapékáme po dobu 15 minut a sundáme alobal, necháváme dojít v troubě po dobu dalších 15 minut. Naše rodinka si je moc oblíbila.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: