Sýr à la Lučina od Ládi Hrušky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks bílý jogurt spíše tučnější
    • smetana ke šlehání
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smetanu ušleháme a smícháme ji s jogurty. Osolíme a ještě jednou promícháme. Na hrnec postavíme cedník a na něj dáme kus látky. Poté látku přelijeme hmotou, co jsme připravili. V tomto stavu vložíme do lednice, kde bude odkapávat syrovátka. Necháme tak minimálně 24 hodin a pak již můžeme ihned konzumovat.
2
Je to výborné, toto se Láďovi Hruškovi opravdu povedlo.

Komentáře k receptu

  • Alexandra
    Alexandra |

    11. 10. 2015 11:38

    Co na tom, ze duplikat, hlavne,ze se to dostane do povedomi lidem, kteri maji zajem o zdravou a bez chemickych prisad stravu .Nesnazme se znevazovat iniciativu tech,kteri maji zajem lidem pomahat a ulehcovat jim zivot.

  • Alexandra
    Alexandra |

    11. 10. 2015 11:38

    Co na tom, ze duplikat, hlavne,ze se to dostane do povedomi lidem, kteri maji zajem o zdravou a bez chemickych prisad stravu .Nesnazme se znevazovat iniciativu tech,kteri maji zajem lidem pomahat a ulehcovat jim zivot.

  • Zdena
    Zdena |

    23. 2. 2015 18:25

    Duplikát.