Sýrové bulky dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do robota či do mísy nasypeme mouku, droždí, cukr, sůl a promícháme. Poté přilijeme vodu a vypracujeme vláčné tésto. Přikryjeme utěrkou a dáme kynout na teplé místo.
2
Připravíme si plech s pečícím papírem a předehřejeme troubu, Láďa Hruška doporučuje na 200°C. Když nám těsto vykyne tak se pokusíme vytvarovat bochánky, které necháme na plechu ještě kynout dalších 20 minut. Poté na ně rozložíme plátky sýra a dáme do trouby na cca opět 20 minut. Jsou výborné!
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hladká mouka Sůl Sušené droždí Sýr Gouda Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: