Bramboráčky - chlebáčky dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

1,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks vejce
    • majoránka
    • česnek
    • sůl
    • pepř mletý
    • chleba

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Připravíme si misku s vlažnou vodou ve které následně rozmočíme ztvrdlý chleba. Dále je příprava podobná jako u většiny bramboráčků, čili přidáme do rozmočeného chleba vajíčka a koření. Majoránku, a dle chuti sůl a pepř. Z této směsi vytvoříme těsto, které by mělo být trochu hustší, než na běžné bramboráky. Připravíme si rozpálenou pánev s olejem či sádlem a tvoříme placičky dle způsobu, na který jsme zvyklí. Tento recept který jsem viděla připravovat Láďu Hrušku, patří mezi naše nejoblíbenější levné recepty. Od skutečných bramboráků je k nerozeznání. Nebojte se vyzkoušet.

Komentáře k receptu

  • Zdena
    Zdena |

    23. 2. 2015 18:12

    Bramborák z chleba duplikát poněkolikáté.