Nakládané zelí do sklenic

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Klára K.

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí nastrouháme na jemno, přidáme všechny přísady, promícháme a necháme 12 až 24 hod, stát. Dáme do sklenic (volně, nepěchujeme) i se šťávou, kterou pustí a uzavřeme. Nesterilizujeme! Odložíme na chladné a tmavé místo.
2
Zelí je vhodné na konzumaci hned nebo i po roce jako salát, případně na kapustnici, segedín, apod.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Dvojsiřičitan draselný Hořčičné semínko Kmín Ocet Sůl Voda Zelí

Komentáře k receptu

  • Ladia -
    Ladia - |

    2. 11. 2009 14:13

    Nejedná se čistě náhodou o zelí?

  • Klára Keselyova
    Klára Keselyova |

    2. 11. 2009 09:58

    Neviem, kde sa stala chyba. Prísady som písala v recepte pod seba. Tu sa zobrazili bez medzier. Dúfam, že to nie je moja chyba. Keby niečo nie je jasné, spýtajte sa. ďakujem , Klára