Mořská štika na smetaně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks štika Mořská - vykuchaná bez hlavy
    • 0,5
      l zakysaná smetana
    • 0,5
      lžička sůl
    • 2
      ks cibule
    • 50
      g máslo
    • 1
      lžička zázvor mletý
    • 1
      lžička kurkuma

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Obě ryby podél rozpůlíme, pečlivě omyjeme, a pak je v širší míse zalijeme smetanou smíchanou se solí a kurkumou. Necháme je 1 hodinu v chladničce marinovat.
2
Cibuli jemně nasekáme a na rozpáleném másle necháme zesklovatět. Zaprášíme zázvorem, krátce orestujeme a na tento cibulový základ vložíme marinovanou rybu i s marinádou.
3
Pod poklicí dusíme asi 15 - 20 minut. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.