Mleté maso na lilku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 7
      ks rajčata
    • 1
      ks pálivá paprika (biber/kozí roh)
    • 2
      ks lilek velké
    • olivový olej
    • sůl
    • oregáno
    • 1
      ks cibule velká
    • koriandr
    • pečivo nebo rýže

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ve větším hrnci dozlatova osmahneme na menším množství oleje cibulku, poté přidáme mleté maso, rozmělníme na drobné kousky.
2
Než se maso zlehka osmahne, nakrájíme rajčata a lilky na drobné kousky, poté přidáme nakrájenou zeleninu, špetku oregána a špetku koriandru do hrnce, posolíme, lehce podlijeme vodou.
3
Dusíme za občasného míchání přibližně hodinu (dle masa i déle).
4
Podáváme s čerstvým světlým pečivem nebo rýží.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: