Mleté maso na lilku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ve větším hrnci dozlatova osmahneme na menším množství oleje cibulku, poté přidáme mleté maso, rozmělníme na drobné kousky.
2
Než se maso zlehka osmahne, nakrájíme rajčata a lilky na drobné kousky, poté přidáme nakrájenou zeleninu, špetku oregána a špetku koriandru do hrnce, posolíme, lehce podlijeme vodou.
3
Dusíme za občasného míchání přibližně hodinu (dle masa i déle).
4
Podáváme s čerstvým světlým pečivem nebo rýží.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: