Minutkový guláš Stroganov 1

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg hovězí svíčková
    • 2
      ks cibule menší
    • 1
      kelímek zakysaná smetana
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 50
      g máslo
    • 1
      dl kečup
    • 3
      lžíce worcestrová omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso očistíme, nakrájíme na úzké nudličky a rychle osmahneme na oleji. Cibuli nastrouháme na hrubém struhadle a zpěníme na rozpuštěném másle.
2
Mezitím si připravíme zálivku, a to tak, že smícháme smetanu, kečup a worchester. Cibuli přidáme na pánev k masu, dobře promícháme a necháme ochladnout. Až směs ochladne, přidáme zálivku a dobře promícháme. Nakonec necháme ohřát a asi 5 minut "probublat". Dosolíme a dochutíme dle chuti.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.