Milé filé

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Markéta S.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hladká mouka
    • oregáno
    • kmín
    • paprika - sladká
    • sýr
    • filety mražené
    • anglická slanina nebo šunka
    • česnek palice nakrájená na plátky
    • zelená nať petrželka nebo pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nerozmrazené filé nakrájejte na kostky (já krájím tak, že přitisknu na filé nůž a bouchnu do něj paličkou na maso), obalte ve směsi hladké mouky a koření. Opečte slaninu nebo šunku, přidejte česnek, filé a osmahněte na trošce oleje. Na talíři posypte strouhaným sýrem a nějakou zelenou natí.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Lenka
    Lenka |

    18. 4. 2007 14:51

    Ten recept je od televizní hlasatelky Marie Tomsové, která vždycky měla fajn názvy (asi jako paní Airan) a já ho dělám už roky a opravdu mohu doporučit.