Medvídkové řezy

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
  • Těsto
    • 200
      g máslo
    • 200
      g cukr
    • 250
      g hladká mouka
    • 0,5
      balíček prášek do pečiva
    • 6
      lžíce citronová šťáva
    • vanilkový cukr
    • 4
      ks vejce
  • Dále potřebujeme
    • 1
      balíček vanilkový pudink
    • 400
      ml mléko
    • 4
      lžíce cukr 3-4
    • 400
      ml šlehačka
    • 3
      lžíce citronová šťáva
    • 120
      g moučkový cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těsto: máslo utřeme s cukrem a vanilkovým cukrem. Po jednom zašleháme celá vejce. Mouku smícháme s práškem do pečiva a zapracujeme do krému. Nakonec přidáme citronovou šťávu. Upečeme na plechu vyloženém pečícím papírem (elektrická trouba 200 °C cca 25 minut - troubu předem nevyhříváme), necháme vychladnout.
2
Uvaříme pudink, nalijeme na korpus a necháme ztuhnout. Ušleháme šlehačku a rozetřeme na pudink. Na ni rozložime sušenky. V citronové šťávě rozpustíme cukr a polevu nalijeme na dezert. Přilepíme medvídky a necháme v lednici alespoň 5 hodin tuhnout.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.