Maso na pánvi

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřové maso
    • 1
      ks řapíkatý celer
    • 1
      ks cibule (Středně velká)
    • 2
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks rajčata (Konzerva loupaných rajčat)
    • 1
      ks zakysaná smetana (Kelímek)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso opláchneme osušíme a nakrájíme na proužky. Celer očistíme a nakrájíme na malé kousky. Cibuli a česnek nadrobno nasekáme. Na pánvi a na oleji maso dozlatova opečeme, osolíme a opepříme a vyjmeme.
2
Ve výpeku podusíme cibuli a česnek potom přidáme celer a krátce podusíme. Podlijeme nálevem s rajskými jablíčky nakrájenými nahrubo a na malém plameni přibližně 10 minut vaříme. Potom opatrně vmícháme smetanu a ještě vše povaříme jen krátce. Přidáme maso a malou chvíli zahříváme. Dosolíme dopeříme a podáváme s těstovinami nebo rýží.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • jeje
    jeje |

    20. 9. 2014 16:40

    Opláchneme maso ???? ty se běž opláchnout