Mandlové sušenky ale Cantuccini

moje hodnocení:

2,3

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: casino

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na vále vypracujeme husté těsto, vyválíme šišky max. průměr 3 cm (rozpečou se do široka) na délku plechu. Na pomaštěném plechu je potřeme bílkem a upečeme v teplejší troubě.
2
Hned za tepla z nich nakrájíme (nasekáme) šikmé řezy a rozložené na plechu je v mírné troubě osušíme do růžova.
3
Podle Kuchařky naší vesnice - upraveno.

Komentáře k receptu

  • Vendy
    Vendy |

    3. 2. 2011 17:58

    Píšete pozor na zuby? Tak to jste mě uklidnili, upekla jsem, na pohled nádhera, ovšem chrup opravdu dostává zabrat! =-O

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    26. 7. 2008 14:08

    No,hned mne napadlo,že ne ale,ale ALA.Takže něco na vylámání zubů?Ale stojí to za vyzkoušení.Díky.

  • Oldřich Gargulák
    Oldřich Gargulák |

    23. 7. 2008 18:31

    Chyba v názvu "alla", snad bude opraveno.Mandle neloupat, nesekat-dělá se to výborně po upečení a na řezu to pěkně vypadá. Při konzumaci pozor na zuby, tyto sušenky se povětšinou mlsají po namočení do dezertního vína, ale určitě si pochutnáte i s vínem stolním.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: