Makrela na soli

moje hodnocení:

2,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • makrela
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • kari
    • tymián
    • provensálské koření
    • jablka
    • slanina
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Makrely důkladně vykucháme a očistíme. Břišní dutinu posypeme směsí koření (pepř, sladká paprika, kari koření, tymián nebo provensálské koření), vložíme na plátky nakrájené jablko a kousek slaniny. Dno pekáče vysypeme solí, ryby položíme hřbetem dolů a pečeme v troubě bez podlévání a tuku 15-20 min. Podáváme teplé s pečivem a zeleninou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.