Maďarské plněné papriky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: sopko

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      kg rajčata
    • 1
      lžíce sádlo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks cibule
    • celerová nať
    • 600
      g vepřové maso
    • 50
      g slanina
    • 1
      ks vejce
    • 0,5
      kg slovenská paprika
    • 4
      lžíce rýže
    • 2
      lžíce kečup
    • sůl
    • cukr
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajská jablíčka zalijeme studenou vodou, přidáme sádlo, mouku, cibuli a celerovou nať.
2
Vaříme tak dlouho, až se rajská rozvaří. Mezitím smícháme maso s umletou slaninou, vajíčkem solí, pepřem a rýží. Touto směsí naplníme papriky, které poté vložíme do přecezené omáčky a hodinu vaříme. Před podáváním dosolíme a dochutíme kečupem a cukrem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    7. 1. 2011 18:12

    Je lepší dochutit protlakem a cukrem,recept je výborný,máme rádi s rýží,ikdyž příloha být ani nemusí,ale ty suroviny se pořád toulají kdo ví kde.... :-( .Plním i červené papriky,kapie...

  • recepty73
    recepty73 |

    18. 10. 2010 13:02

    ...kde jsou suroviny :-X