Luxusní hermelínový předkrm

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hermelín podélně rozkrojete, v jeho velikosti si vyrobte z alobalu mističku, do ní vložte polovinu hermelínu měkkou stranou nahoru, polijte lžičkou oleje, přidejte lžíci meruňkové marmelády a posypejte kořením na sýry. Strčte do trouby asi na 8 minut tak na 160 °C. Budete slintat blahem :-)
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Koření Marmeláda Olivový olej

Komentáře k receptu

  • Gábina H
    Gábina H |

    11. 10. 2007 14:47

    Kombinaci sýra a marmelády jsme poprvé jedli ve Švédsku. Taky nám to přišlo divné, ale když jsme ochutnali, bylo to dobré. My jsme zkoušeli meruňkovou nebo jahodovou marmeládu na plátkový sýr.

  • Eva
    Eva |

    11. 10. 2007 10:26

    PARDON! "Lžičku" marmelády, ne "lžíci".

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    2. 10. 2007 21:21

    Pro Janu Remkovou: Koření na sýry začala jako novinku vyrábět Vitana, vyzkoušela jsem ho k nakládání sýrů a je fakt moc dobré.

  • Monika2
    Monika2 |

    1. 10. 2007 21:22

    Hermelín v kombinaci s brusinkami je také skvělý. Já bych to tady zkusila.

  • Jana V.
    Jana V. |

    30. 9. 2007 18:03

    Není celá lžíce moc?

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    29. 9. 2007 15:35

    No,vypadá to zajímavě,ale vůbec nevím,že existuje koření na sýry? Jana

Abecední seznam: