• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Lososový koktejl - předkrm
    Napište svůj komentář k receptu

    Lososový koktejl - předkrm

    autor: Di
    0.0
    moje hodnoceni
    0.0
    hodnotilo: 0
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Lososový koktejl - předkrm
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        kelímek šlehačka
      • 1
        balíček losos nepravý drcený nebo jemně nakrájený pravý
      • hlávkový salát nebo ledový salá - listy

    Postup přípravy receptu

    1
    Šlehačku ušleháme dotuha a vmícháme drceného lososa (množství podle chuti). Misku na salát nebo pohár vyložíme listy salátu a naplníme trochou koktejlu.
    2
    Jako přílohu podáváme kousek křupavého pečiva.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Pstruh lososový na šafránu

    Pstruh lososový na šafránu

    Lososový tatarák s avokádem

    Lososový tatarák s avokádem

    Mexický předkrm Guacamole

    Mexický předkrm Guacamole

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Miroslava Severová
      Miroslava Severová | 11. 1. 2007 11:35

      My děláme pomazánku z drceného lososa takto l krabička lososa a l krabička majolky. Rozmíchá se a potírá na toust. chléb nebo na veku a ozdobí kolečky cibule,okurky, vajíčka apod. Losos je tučný ale zdravý.Dříve se užíval rybí tuk a dnes už jsou k mání tyto mořské ryby s větším obsahem tuku. Ryby bychom měli jíst každý týden nejméně 2x(což já nedodržuji - jím je jen jednou) a četla jsem že z hlediska zdraví je na 1. místě losos,pak asi tuňák a makrela. Filety z tresky, které používáme nejčastěji mají prý toho tuku nejméně.

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 10. 1. 2007 12:59

      Ja tiež zbožňujem lososa, ale z finančných dôvodov ho kupujem hlavne údeného na suši. Suši je niečo, čo by som jedla veľmi často, len kvôli cene lososa to nejde, a iné suši mi až tak nechutí.

    • Hana Rožníčková
      Hana Rožníčková | 10. 1. 2007 12:22

      Též jsem milovnicí lososa, je poměrně drahý, možná pro někoho tučný, ale kvůli ceně je to jednou za čas, tudíž je vlastně zdravý. Jano z VM, jako náhražku lososa občas koupím balíček -Treska alá losos - na chleba s máslem, vynikající. Ale včera jsem si koupila matesy, a to jsem si pochutnala.

    • Jana z VM
      Jana z VM | 10. 1. 2007 12:16

      Losos je vynikající ryba a je pravda, že se nejí každý den. Nedávno jsem dostala vánoční balení uzeného lososa - jako delikatesu - a bylo to vynikající !! Na chleba s máslem nebo ramou plátek uzeného lososa, pokapat ciktronem.... Lahůdka. A souhlasím, že jako předkrm bych si to ráda dala, třeba i teď, musí to být taky výborné ! Určitě to někdy zkusím. Díky za recept !!

    • Hedvika
      Hedvika | 10. 1. 2007 12:00

      Myslím,že to paní Alena nemyslela z hlediska kalorií,ale možná chuti.Já třeba lososa nevyhledávám vůbec,protože je moc tučný a kdybych ho smíchala ještě se šlehačkou,tak by to také na mě bylo moc.Šlehačku také neppoužívám.Není to můj chuťový šálek čaje.No a z hlediska diety? Občas proč ne?Jen si dopřejme,hlavně když nám chutná.:-))

    • Tereza Jarčušková
      Tereza Jarčušková | 10. 1. 2007 11:47

      Podľa mňa, aj keby to bolo super tučné, nejeme to predsa každý deň, ako často si dáme tento predkrm??? Tak prečo také poznámky ?

    • Zdena z JM
      Zdena z JM | 10. 1. 2007 10:47

      Vždyť se jedná o předkrm.To znamená,že toho nesníme plný talíř,ale jen pár lžiček na chuť.Tak proč ne?Navíc rybí tuk je v malém množství zdravý.

    • Di
      Di | 10. 1. 2007 10:26

      Ale nejí se toho kopec. Je to jenom předkrm, chuťovka na povzbuzení chuti po aperitivu. Kdysi jsem to jedla v jedné "čínské" (v 80.letech) restauraci a moc mně to zachutnalo. Hovězí nebo vepřové maso také děláme se smetanovou nebo šlehačkovou omáčkou a sníme toho mnohem více.

    • Alena
      Alena | 10. 1. 2007 10:11

      Losos sám o sobě je tučný a ve spojení se šlehačkou ? Nevím, nevím.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
    Chuťovky Slané Oběd Večeře Pozdní večeře Syrové Výjimečný den Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Hlávkový salát Losos Šlehačka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Indická kuřecí stehna

    Indická kuřecí stehna

    Domácí uzený bůček, plec, ramínko, kýta

    Domácí uzený bůček, plec, ramínko,…

    Piškotové těsto

    Piškotové těsto

    Obložená vejce

    Obložená vejce

    Měsíčky s citronovou polevou

    Měsíčky s citronovou polevou

    Domácí Monte krém

    Domácí Monte krém

    Perník s mřížkou

    Perník s mřížkou

    "Štafetky" - zákusky, roláda, řez

    "Štafetky" - zákusky, roláda, řez

    Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

    Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    41
    Míchaná zelenina po čínsku
    Míchaná zelenina po…
    36
    Pečené brambory s cibulí
    Pečené brambory s cibulí
    32
    Ovocný salát s jogurtem
    Ovocný salát s jogurtem
    28
    Cizrnová chuťovka
    Cizrnová chuťovka
    27
    Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou
    Jablečný (hruškový)…

    Zajímavé články

    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…

    Sledujte nás

    AHA.cz Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    Janda po infarktu: Nečekaně děsivý následek z narkózy?

    AHA.cz Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    Ladislav Štaidl (75) - Třetí týden ve vážném stavu: PRVNÍ SLOVA RODINY!

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Horoskop na tento týden: Kdo by si měl užívat života?

    Dáma.cz Malé černé, třpytivé i vánoční koktejlky: Jak se slavnostně obléct na Štědrý den?

    Malé černé, třpytivé i vánoční koktejlky: Jak se slavnostně obléct na Štědrý den?

    Ženy.cz Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Sociální síť Clubhouse: O co jde a proč se o ní teď všude mluví?

    Maminka.cz Rodičovská dovolená 2021: Vše, co o ní potřebujete vědět

    Rodičovská dovolená 2021: Vše, co o ní potřebujete vědět

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    Vladimír Mertlík: Pražský hrad jako eldéenka

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    • Recepty.cz
    • Lososový koktejl - předkrm
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí