Listový špenát na smetaně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 10 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček listový špenát
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks drůbeží vývar
    • chilli
    • 2
      stroužek česnek na plátky
    • tymián
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks smetana ke šlehání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Necháme lehce osmažit cibulku na půlkolečka, přidáme nakrájený česnek. Zalijeme smetanou, provaříme a přídáme slepičí bujon. Dáme tymián, pepř, sůl, chilli, prohřejeme. Nakonec dáme listový špenát a necháme aby se pořádně prohřál, zmenšil svou velikost. Toto se hodí jako dip ke špízům, ke kuřecímu masu, ke steakům. Můžeme i přichutnávat k jídlu zvlášť.

Komentáře k receptu

  • Martina
    Martina |

    5. 5. 2013 20:34

    Vynikající , jako z restaurace :-)

  • Lenka
    Lenka |

    28. 5. 2012 13:55

    Moc výborné :-)