Lehce pikantní Kung Pao

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Dennny23

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g kuřecí prsa
    • 150
      g rýžové nudle cca
    • 1
      ks paprika
    • 1
      ks červená paprika
    • 1
      ks pórek
    • 1
      hrst solené arašídy
    • 1
      ks cibule
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      ks vejce
    • 100
      ml mléko
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      ks červená chilli paprička
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      lžíce čínská rybí omáčka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Ze solamylu, mléka a vejce si uděláme těstíčko (hustší). V něm obalíme nakrájené, osolené a opepřené kuřecí prsa. Necháme chvilku uležet.
2
Rýžové nudle uděláme podle návodu na obalu.
3
Mezitím si nakrájíme cibuli a dáme ji smažit (na oleji). Až změkne, přidáme na kostky nakrájenou červenou, bílou (kapii) papriku a rozkrájené chilli papričky (je možné dát i víc - každý podle chuti). Smažíme do změknutí, poté přidáme kuřecí maso i se zbytkem těstíčka. Až se nám lehce osmahne, tak přidáme arašídy a lžíci rybí omáč. Později pórek (pórek nesmí být na pánvi dlouho, jinak nám zčerná). A nakonec přisypeme rýžové nudle, pořádně zamícháme a je hotovo :)

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: