Švestková povidla
Švestková roláda
Švestková žemlovka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Je opravdu moc dobrá, cukru možná stačí míň.
Tahle omáčka se dělá i u nás - ve východních Čechách. Říkáme jí "slívovačka" a jí se k ní uzené maso a bramborový knedlík a je opravdu dobrá. Nebojte se vyzkoušet.
Ďábelská pomazánka na topinky
Zelená rajčata
Květákové karbanátky II.
Okurkový salát alá tzatziky
Chřestový salát s bramborovou pizzou
Luxusní vepřový jazyk s domácím…
Kuřecí nudličky po sedlčansku
Jednoduché pečené vepřové ocásky
Vaječná omeleta s medvědím česnekem
Pohár red velvet s borůvkami
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Toskánská polévka
Banánové lívance s kokosem a mákem
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Panna cotta s granátovým jablkem
Jarní šakšuka
Hrnečková pomerančová bábovka
Langoše s avokádem a lososem