Langoše od babičky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g brambory 2 větší
    • 600
      g polohrubá mouka
    • 1
      lžička cukr krystal
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 30
      g droždí
    • 4
      dl mléko
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce, poté prolisujeme. Uděláme kvásek, necháme vykynout a přidáme do směsi výše uvedených surovin. Necháme chvíli oddychovat v teple. Tvarujeme kulaté placky a smažíme.
2
Podáváme s česnekovou pastou, kečupem, sýrem nebo s marmeládou, cukrem.

Komentáře k receptu

  • jarmila sinkarenko
    jarmila sinkarenko |

    30. 8. 2007 13:07

    Ahojky je to moc dobrý a není to zase tak moc těžký mohu doporučit.

  • Tereza -
    Tereza - |

    29. 5. 2007 13:08

    Povedala by som, že veľa práce to nie je, zemiaky sa varia sami, cesto kysne bez mojej pomoci, ja môžem robiť hocičo iné. Len ja by som toto langošami nenazvala, langoše je niečo iné.

  • Anonym
    Anonym |

    29. 5. 2007 12:32

    Ivo a u čeho není moc práce?

  • Věra z DC
    Věra z DC |

    29. 5. 2007 12:22

    Vaření je někdy i hoby a pak je to radost. Ivo divím se, že jste vypotila komentář, když šetříte energií kde se dá :-))

  • Anonym
    Anonym |

    29. 5. 2007 12:02

    Možná to bude tím, že vaření je vždycky práce.

  • iva
    iva |

    29. 5. 2007 11:53

    jsou dobré,ale moc práce.

  • iva
    iva |

    29. 5. 2007 11:51

    Moc práce.