Kyškový perník

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: reny2

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Podle velikosti plechu nebo formy zvolíme i velikost sklenic nebo hrnku. Poté vše odměříme, zamícháme, vlijeme do vymazané a vysypané formy a upečeme při cca 180 °C (zkoušíme špejlí). Hotové pocukrujeme nebo zvolíme polevu podle chuti, či čokoládu.
2
Je vhodný i pro dělenou stravu - v tom případě místo normálního cukru použijeme fruktózu a vynecháme polevu.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hrubá mouka Jedlá soda Kakao Kyška Oříšky Rozinky

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    22. 5. 2006 14:42

    Ach jo,kyška je kyselé mléko,tudíž s tvrdým y!Jinak jsem tohle zkoušela péct,ale nechutnalo nám.Spousta cukru,přesto nesladké.

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    22. 5. 2006 12:26

    Pod pojmem perník si představím pečivo s charakteristickou vůní koření do perníku. To je další recept, který se honosí názvem perník, ale ta vůně mu chybí:-((( Tohle je obyčejná buchta z kefíru, už tady taky několikrát je.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: