Kyselo s klobásou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory oloupeme, opláchneme, nakrájíme na kostky, vložíme do vařící osolené vody, přidáme kmín a vaříme až jsou skoro měkké. Potom přidáme mléko a smetanu s rozkvedlaným žloutkem a moukou. Do polévky přidáme pepř, podle chuti ji osolíme a ještě povaříme. Na talířích ji doplníme na kolečka nakrájenou klobásou.

Komentáře k receptu

  • Honza
    Honza |

    30. 10. 2013 12:25

    Ufff, další. Kyselo je pokrm, jehož základem je chlebový kvásek. Ani ocet, ani kysaná (ani jiná) smetana do něj nepatří. A klobásu byste do skutečného kysela nedali také.