Kuřecí soté s pálenkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nudličky masa osolíme, ochutíme saturejkou, opečeme ze všech stran na másle, podlijeme pálenkou a povaříme.
2
Vsypeme plátky žampionů, přilijeme 100 ml vody, přidáme cibulky, provaříme, dochutíme. Hotové zdobíme celerovou natí a podáváme s kari rýží.

Komentáře k receptu

  • Curry
    Curry |

    19. 1. 2012 22:19

    Soté pochádza od francúzskeho "sauter", čo znamená "skákať". V kuchárskej terminológii to znamená rýchlo prehadzovať na panvici (dalo by sa povedať že mäso skáče). Curry vo Francúzsku je asi ako bryndza v Indii. Takže "curry ryza" k tomu naozaj nejde.

Další doporučené recepty: