Kuřecí játra v bramboráku

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • játra kuřecí
    • 300
      g brambory
    • 15
      ml mléko
    • rostlinný olej
    • 1
      ks koření Na bramboráky
    • hladká mouka Na zahuštění

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nastrouháme, přebytečnou vodu slijeme a strouhané brambory zalijeme trochou vařeného mléka, okořeníme, případně zahustíme hladkou moukou. Játra krátce podusíme. Na pánvičce nebo na lívanečníku rozehřejeme olej, potom na něj lžící rozetřeme těsto a bramborák z jedné strany předpečeme.
2
Na syrovou stranu rozložíme upravená játra a přidáme přes ně bramborákové těsto. Po dopečení spodní strany bramboráku jej otočíme a dopečeme. Podáváme se zeleninovou oblohou.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    14. 3. 2006 14:09

    Nic moc :(