Kuřecí buchtička

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 8
      plátek kuřecí maso
    • 6
      ks česnek
    • sůl
    • 1
      l mléko
    • 500
      g sýr
    • hladká mouka
    • máslo
    • vejce
    • smetana (Sladká a kyselá)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Osolené plátky kuřecího masa na noc naložíme do mísy do této směsi: mléka s rozmačkanými stroužky česneku. Druhý den maso obalíme v hladké mouce, vejci a nakonec v nastrouhaném eidamu.
2
Obalené plátky masa klademe do pekáče vymazaného máslem, první vrstvu masa zalijeme smíchanou směsí (smetana sladká a kyselá) poté dáme další vrstvu masa a postup se zalitím smetanou zopakujeme.
3
Celé dáme zapéct na 80-90 minut, až se udělá krásná opečená slupka jako u buchty.

Komentáře k receptu

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    11. 1. 2005 17:05

    :)) recept byl přeřazen do správné kategorie.

  • sarka macova
    sarka macova |

    11. 1. 2005 16:38

    :) tomu teda rikam pokrm z brambor :)))

  • Květa Dostálová
    Květa Dostálová |

    20. 6. 2004 19:38

    Výborné