• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Kuře v nádivce II.
    Napište svůj komentář k receptu

    Kuře v nádivce II.

    autor: Hana Lorencová
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 2
    doba přípravy: 60 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Kuře v nádivce II.
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    4 porce
      • 1
        ks kuřecí maso celé kuře
      • sůl
      • grilovací koření
      • olej
    • Nádivka
      • 1
        ks veka
      • 5
        ks vejce
      • 0,25
        l mléko
      • 200
        g šunka
      • 1
        ks cibule
      • sůl
      • muškátový květ
      • petržel

    Postup přípravy receptu

    1
    Veku nakrájíme na kostky, v mléce rozkvedláme žloutky, osolíme, ochutíme muškátovým květem a nalijeme na veku, přidáme nakrájenou šunku, zelenou petrželku, usmaženou cibuli, pořádně promícháme a nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Kuře posypeme grilovacím kořením a upečeme. Hotové vykostíme, maso poklademe na dno pekáče, zalijeme nádivkou a upečeme.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Kuřecí (králičí) směs v nádivce

    Kuřecí (králičí) směs v nádivce

    Kuře po řecku II.

    Kuře po řecku II.

    Kuře na tymiánu II.

    Kuře na tymiánu II.

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Petra
      Petra | 24. 11. 2006 13:50

      KLasická nádivka, ale já dávám bazalku místo muškátu, místo šunky někdy játra na kostky, syrová , nebo měkký salám a všecko to nacpu pod kůži kuřete, kde vejde nádivka až z 5 rohlíků.Jako příloha je nejlepší zelný salát.

    • Jana P.
      Jana P. | 1. 8. 2006 07:28

      Já peču s nádivkou kuře i králíka, ale nikdy nepředpíkám. Mě na tom nejvíc chutná, jak se ta šťáva dostane do nádivky a to z upečeného není ono, zkoušela jsem to taky.

    • Aninka
      Aninka | 29. 7. 2006 17:47

      Moc dobrý jídlo, dnes sem to pekla rodince k večeři a chutnalo. Kuře s nádivkama občas peču, a i když je to více práce, nikdy takový jídlo nezklame.

    • Hana Lorencová
      Hana Lorencová | 27. 7. 2006 17:34

      Maso v žádném případě není suché ani rozpadlé. Peču na 200 - 220 °C, až je povrch růžový.

    • Jitka Malinová
      Jitka Malinová | 27. 7. 2006 14:13

      Kuře s nádivkou miluju, vkládala jsem sem obdobný recept "kuřecí křídla pod peřinou".

    • Lucie
      Lucie | 27. 7. 2006 13:30

      Toto jídlo dělám už několik let, je to moc dobré a v žádném případě vysušené, naopak, ta vypečená šťáva spolu s nádivkou je vynikající. Jíme to teplé s bramborem nebo to připravuju i pro studené pohoštění.

    • Jana Kutačová
      Jana Kutačová | 27. 7. 2006 13:29

      Dělávám podobně kuřátko,jen povrch který se peče ještě pokladu hustě slaninovými plátky a občas posypu tvrdým sýrem a zapeču-asi 15 minut.Moc nám to takhle chutná.:o)

    • Šárka Tkáčová
      Šárka Tkáčová | 27. 7. 2006 11:56

      Já osobně si myslím,že nebude.V nádivce není mouka,jen pečená veka a bude stačit asi jen chvilku,aby se vejce srazily a propekly.

    • Zdena z JM
      Zdena z JM | 27. 7. 2006 11:44

      Nebude to maso vysušené,když se peče 2x?

    • Eva
      Eva | 27. 7. 2006 11:25

      To kuře se peče 2X? To bude lehce rozpadnuté ...

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
    Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Kuřecí maso Mléko Muškátový květ Olej Petržel Sůl Šunka Vejce Veka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Tvarohový lehký koláč II.

    Tvarohový lehký koláč II.

    Pivní vrabci

    Pivní vrabci

    Kuskus zapečený pod grilem

    Kuskus zapečený pod grilem

    Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

    Rybí file se slaninou a uzeným sýrem

    Mleté maso po marocku

    Mleté maso po marocku

    Kus Kus (Cous Cous)

    Kus Kus (Cous Cous)

    Lasagne s hovězím masem

    Lasagne s hovězím masem

    brambory v alobalu se zakysanou smetanou

    brambory v alobalu se zakysanou…

    Melounový nanuk

    Melounový nanuk

    Doporučujeme

    20 minut
    Tvarohová pomazánka s vejci

    Tvarohová pomazánka s vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    Poslední sledované recepty

    61
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    49
    Benediktinská vejce
    Benediktinská vejce
    42
    Palačinky
    Palačinky
    36
    Karlovarský knedlík
    Karlovarský knedlík
    35
    Mechový dort s mascarpone
    Mechový dort s mascarpone

    Zajímavé články

    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky: Skvělý oběd z jednoho pekáče
    Zapečené řízky podle režiséra Zdeňka Trošky:…
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z mletého masa!
    Krůtí sekaná: Recept na nejoblíbenější pokrm z…
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny Pawlowské
    Americké lívance a jejich líná verze podle Haliny…
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…

    Sledujte nás

    AHA.cz TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    TRAPAS jako hrom! Tohle si Zemanův Ovčáček za rámeček nedá

    AHA.cz Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

    AHA.cz Deník Aha! 17.4.2021

    Deník Aha! 17.4.2021

    Dáma.cz Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Anny Ondráková: Měla obdiv Hitlera, miloval ji boxer a točila s Hitchcockem

    Dáma.cz 5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    Ženy.cz Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Nejlepší outfity slavných z 90. let: Které z nich byste klidně nosili i dnes?

    Maminka.cz Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Jak přežít období vzdoru? Chce to trpělivost, empatii a nadhled

    Reflex.cz Rozhovor s René Levínským o uzavřeném školství a jedné špatné predikci

    Rozhovor s René Levínským o uzavřeném školství a jedné špatné predikci

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    Skleník, fóliovník a pařeniště na balkon: Jak je vyrobit jednoduše a levně?

    • Recepty.cz
    • Kuře v nádivce II.
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí