Kuře po bulharsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře naporcujeme, porce potřeme česnekem utřeným se solí, opepříme a na oleji opečeme doměkka.
2
Připravíme omáčku: nastrouháme cibuli, česnek, okurku a jablko, směs osolíme, opepříme, podle chuti osladíme, přidáme rajčatový protlak, olej a nakonec podle chuti zamícháme strouhaný křen. Dobře promícháme a před podáváním zahřejeme - nevaříme. Porce masa poléváme šťávou a na každou navršíme kopeček omáčky.

Komentáře k receptu

  • Petr Rybák
    Petr Rybák |

    17. 4. 2004 14:01

    Hozen do vody, bez radne kucharske zkusenosti, nucen zpracovat kure, nasel jsem toto a chopil se panve. Misto krenu jsem pouzil porek, jako prilohu ryzi. Ostre a dobre. Musim pochvalit nejen sebe ale i recept.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: