Kuře na oreganu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře naporcujeme, osolíme a opepříme. Jednotlivé díly opékáme dozlatova na oleji ve větším hrnci, lépe ve velké a hluboké pánvi. Když máme opečené všechny díly, lehce je poprášime vegetou a podlijeme asi 1 dcl vody. Na kousky kuřete poklademe oloupané a na větší čtvrtky nakrájené brambory, které posolíme, posypeme na proužky nakrájenou cibulí a oreganem. Pod poklicí dusíme, až jsou brambory měkké. Občas zkontrolujeme, aby se nám maso nepřichytilo (dle potřeby lehce podléváme) a můžeme lehce promíchat, aby chuť oregana lépe pronikla i do masa.
2
Výhodou tohoto receptu je jeho jednoduchost a překvapivá chuť. Doufám, že bude chutnat i Vám.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.