Kuře na kaparech

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 3
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce kapary
    • sůl
    • pepř mletý
    • 150
      g máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuře rozdělíme na půlky a páteř odstraníme. Opepříme a potřeme česnekem utřeným se solí. Dáme na pekáč, poklademe vločkami másla, podlijeme trochou vody nebo vývarem a přikryté pečeme v troubě. Často poléváme a před koncem pečení odklopíme. Maso vyjmeme, do šťávy přidáme 2 lžíce másla, kapary i s lákem, povaříme a před podáváním za stálého míchání zahustíme moukou. Na talířích porce kuřete poléváme šťávou.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Hladká mouka Kapary Kuřecí maso Máslo Pepř mletý Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Simča S.
    Simča S. |

    1. 3. 2015 15:23

    Výorná chuť kuřete - kapary miluji, takže mi tato kombinace vyhovuje.

  • Simča S.
    Simča S. |

    1. 3. 2015 15:23

    Výorná chuť kuřete - kapary miluji, takže mi tato kombinace vyhovuje.

Další doporučené recepty: