Krušnohorská šlichta

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • brambory
    • cibule
    • uzené maso
    • kysané zelí
    • kmín
    • pepř mletý
    • podravka nebo sůl
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory nakrájíme na kolečka a poklademe je dno vymaštěného pekáčku. Okořeníme, přidáme cibulku nakrájenou na kolečka, dále klademe plátky uzeného masa.
2
Na uzené maso navrstvíme kysané zelí i se šťávou. Na konec přidáme opět brambory a podlijeme vývarem z masoxu (cca 2 dcl). Přiklopíme a pečeme na 180 °C, asi po půl hodině odklopíme a dopečeme do zlatavé barvy.

Komentáře k receptu

  • Karolina Kostkova
    Karolina Kostkova |

    6. 2. 2007 21:25

    Mmam, delam moc rada - nejlepe v rimskem hrnci. Vynechavam vyvar z masoxu - staci pokropit stavou ze zeli....