Králík po staročesku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks králík menší
    • 300
      g vepřový bůček s kostí
    • 8
      stroužek česnek
    • sůl
    • 0,5
      lžička zázvor

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Králíka nakrájíme na porce. Bůček nakrájíme podél kosti na plátky. Oloupaný česnek utřeme se solí. Naporcovaného králíka i plátky bůčku potřeme rozetřeným česnekem a posypeme zázvorem. Maso dáme do pekáče, podlijeme vodou a podusíme. Když maso začne měknout, pekáč odklopíme a dopečeme v troubě při 230°C dozlatova.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Králík Sůl Vepřový bůček Zázvor

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: