Koláč pro líné ženy

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechno smícháme a dáme péct (plech vysypeme), já jsem to dala do formy (teda dvou). Po upečení ho natřeme čokoládou, nemusíte čekat na vychladnutí (čokoládu dám nad páru... do horké přidám máslo, šlehačku - POZOR, aby to nebylo moc řídké).

Komentáře k receptu

  • Mila Tischer
    Mila Tischer |

    18. 12. 2011 09:22

    Delam uz nekolik let, jen v mem receptu patri dovnitr jeste vejce. Jelikoz jsem na chalupe a recepty jsem zapomnela doma, a nevim presne kolik jakych ingredienci sem patri, zkousim tento recept. Jen jsem skeptik, co se tyce hrnecku, je to strasne relativni pojem, mam v kuchyni asi 5 druhu hrnecku a ted to dat dohromady, aby z toho byl normalni kolac. :'( Dala jsem cajove hrnicky o velikosti asi 2,5 dcl, a uz podle konzistence testo to neodpovida "memu" receptu, asi byly ty hrnicky moc veliky. Prosim timto priste pisatele, aby presne vyjadril velikosti hrnicku, aby zustal pomer ingredienci k pomeru asidofilniho mleka stejny. Diky

  • kettyl
    kettyl |

    19. 2. 2011 15:43

    Před chvílí jsme jej dopekla. Je opravdu dobrý, snad poprvé se mi něco z acidofilního mléka nezdrclo. Dala jsem hrnek a půl cukru a příště asi ještě uberu a přidám víc kakaa. Ale můžu jej jen doporučit, je to rychlovka :-)

  • Jana Stichová
    Jana Stichová |

    23. 5. 2010 17:29

    Naprosto úžasný,zrovna ho jíme ještě teplý,nemohli jsme vydržet až zchladne:-).Vláčný,nadýchaný a není suchý,to je hlavní.Příště zkusím místo kakaa dát skořici.Jinak jsem pekla na 180° asi 20 minut.

  • Anička Dzurejová
    Anička Dzurejová |

    4. 1. 2009 21:24

    Ahojky, potrebujem zistiť na koľko stupňov a akú dobu to mám piesť. Ďakujem, prajem pekný deň.

  • Romana
    Romana |

    19. 2. 2007 08:31

    Tak dneska to vyzkouším, věřím, že to bude mňamka. Jsem na neschopence, která přejde na mateřskou a tak jsem se rozhodla, že budu svýmu miláčkovi dělat každej druhej den nějakej koláč

  • Martina Mařanová
    Martina Mařanová |

    27. 6. 2006 09:03

    Paní Jitko, díky za tip s práškem do pečiva, sodu jsem nikdy nepoužívala, tak bych se bála vyzkoušet tenhle recept

  • Jitka B.
    Jitka B. |

    19. 4. 2006 09:27

    Výborný recept, používám ho i na ovocný koláč - na těsto se naklade jakékoliv ovoce, čerstvé, zmrazené nebo kompotované, na to drobenka a upeče. Jednoduché, rychlé a výborné. Jo, a místo sody používám obyčejný prášek do pečiva (1 sáček).

  • Ema Schubert
    Ema Schubert |

    18. 4. 2006 21:57

    no ja tu čokoládu robím takto..dám si nad paru (myslím tým dám do hrnca vodu na to si dám misku ) do ktorej dám horkú čokoládu pridám trochu masla (dávam RAmu tekutú) a nakoniec prilievam sladkú šlahačku tak aby bola čokoláda konzistentná nie moc riedka..a polejm koláč nemusí byť vychladnutý..ona stuhne najlepšie je ju nechať cez noc ale to my nikdy nevydržíme a jeme skôr....pekný deň

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    14. 4. 2006 17:01

    Mohla by jste mi vysvětlit, jak děláte tu čokoládovou polevu? Díky, Ivana

Poslední navštívené:

Abecední seznam: