Kelišovské kotlety

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 27
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naklepeme kotlety, aby byly dostatečně měkké. Na každou kotletu položíme plátek sýra, poté šunku a srolujeme.
2
Vložíme do zapékací nádoby, aby se nám nerozpadávalo maso, případně můžeme maso smotat nití, ale ve většina případech není potřeba. Poté zalijeme šlehačkou, kterou jsme smíchali s kečupem, posypeme bazalkou, solí, chilli a pepřem. Nakonec posypeme cibulí.
3
Pečeme 30-45 minut. Podáváme s rýži či hranolkami.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza
    Tereza |

    11. 2. 2017 23:02

    Tomuhlez receptez by dal nejlepsi znamk u jen zoufalec bez chuti a cichu. Jednim slovem katastrofa a o fotce tu nemuze byt rec ani v divokem snzu. 8-) :-$ :-$ :-X nez bych to uvarila nekomu blizkemu, to se.dam rassi na miodleni :-S

  • Jarka
    Jarka |

    6. 6. 2013 17:23

    Celkem dost průměrné a vůbec né takové jako na fotce :-S

  • tito
    tito |

    18. 5. 2013 08:12

    :-$ Fotka je na prd a recept taky, maglajs všeho možnýho :-$ :'(

  • Emilia
    Emilia |

    2. 5. 2013 16:11

    V recepte je napísané: "... a srolujeme. " Na fotografii (hlavne zväčšenej) jasne vidieť, že je to niečo ako "Cordon blue", ale poliate niečim neidentifikovateľným zafarbeným do žlta. Samozrejme, že takto nie je potrebné mäso "...smotat nití,...". Kečup nepatrí do varenia, na to existuje množstvo iných prípravkov!

  • Petra
    Petra |

    27. 4. 2013 11:52

    Kečup používám, ale v tomhletom receptu dost hnusně zkazil omáčku a mě náladu :-( .

  • iva kratka
    iva kratka |

    9. 1. 2013 12:43

    bylo to dobre, jen ten kecup bych priste nedala

  • lambadario
    lambadario |

    15. 12. 2012 23:12

    Děkuji za recept. Dnes jsem vařila z krůtího prsa a bylo to také vynikající. Kluci si chrochali.

  • Jéřina
    Jéřina |

    7. 12. 2012 00:33

    Tak jsem to vyzkoušela v neděli a bylo to výborné, Nemohu jinak, než jen a jen doporuřit. Příloha hranolky a krokety. Dík za dorý recept. :-)

  • ihynek
    ihynek |

    6. 12. 2012 19:59

    Vynechal jsem kečup, bazalku, chilli - použil jsem Vegetu. Naprostá spokojenost!

  • zdeňka s.
    zdeňka s. |

    5. 12. 2012 18:11

    Čtyři kotlety,na každou plátek sýra a šunky- a 20dkg :-\ ? Ale to je jen takové zamyšlení,recept určitě vyzkouším.

  • Irča Š.
    Irča Š. |

    4. 12. 2012 13:43

    Dnes jsem připravila a opravdu vynikající dobrota,kotletka je krásně dochucená,není vyschlá..doporučuji ;-)

  • milacik100
    milacik100 |

    28. 10. 2012 17:35

    Dobrota, nam nam

  • poctívá gastronomie
    poctívá gastronomie |

    10. 9. 2012 13:03

    kombinace kečup a šlehačka......hmmmmmm

  • Marta
    Marta |

    8. 9. 2012 13:14

    Uvařila jsem to :-) Ochutnat jsem sice chtěla, nicméně na mně nezbylo ale vůbec nic, jak jim to doma chutnalo. Dovolili mi akorát umýt pekáč, páč si to ani nepřendavali na talíř. :-D

  • Marta
    Marta |

    8. 9. 2012 13:13

    Uvařila jsem to :-) Ochutnat jsem sice chtěla, nicméně na mně nezbylo ale vůbec nic, jak jim to doma chutnalo. Dovolili mi akorát umýt pekáč, páč si to ani nepřendavali na talíř. :-D

  • LLenkaa
    LLenkaa |

    28. 5. 2012 20:39

    Vynikající, doporučuji všem, co si rádi dají něco dobrého do žaludku 8-)

  • Ladia
    Ladia |

    14. 2. 2011 22:41

    Maso Vepřové a ty špetky všudypřítomné............... :'(

  • Karel
    Karel |

    14. 2. 2011 14:29

    Takže úplně jiné jídlo :-D

  • Milli1
    Milli1 |

    15. 1. 2011 13:30

    Tento recept jsem vyzkoušela a celá rodina se olizovala až za ušima, jen jsem místo 5 lzic kečupu dala jen 3 a dle rady tady v komentářích jsem přidala trochu nakládané kapie a trošku nálevu. Je to vážně SUPER recept, díky moc a dávám velikou 1!

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    2. 12. 2010 13:12

    Dělala jsem z kuřecího, kečup jsem trochu ubrala, ale přidala jsem karí, moc dobré, foto přiloženo :-)

  • Pája S
    Pája S |

    24. 8. 2009 14:17

    Dala jsem čerstvou bzalku,výtečné.S pečenými bramborami.Za jedna.

  • Michaela Veselá
    Michaela Veselá |

    10. 3. 2009 09:29

    Rychlé, jednoduché a výborné!!!

  • Nataly
    Nataly |

    24. 5. 2008 13:42

    Super, super, super! :)

  • Dituš
    Dituš |

    8. 11. 2007 12:50

    Je to moc dobré! Výhoda pečící pánve,trvá to 30min. je dobré přdat ster.kápie na nudličk s trochou nálevu!

  • Martina S.
    Martina S. |

    4. 5. 2006 18:27

    Rychlé a dobré. Pekla jsem ale přes hodinu, aby bylo maso měkké ... Pochutnali jsme si.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: