Kedlubny na smetaně s kari

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: werunka19

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kedlubny oloupeme a nakrájíme na kostičky, chvíli je podusíme na másle, zaprášíme moukou a zalijeme troškou vody (kedlubny nesmí plavat). Dusíme dokud nejsou měkké, poté přisypeme podle chuti kari, přidáme kysanou smetanu a necháme povařit.
2
Nakonec zjemníme opět polde chuti smetanou ke šlehání. Pokud jsou kedlubny příliš řídké, zahustíme hotovou jíškou. Výbornou přílohou jsou opékané brambory.
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Šárka Rudlová
    Šárka Rudlová |

    9. 10. 2009 11:56

    Nic moc :-(