Kedlubny na karamelu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle uděláme světlý karamel (nepřipálit) a na něj dáme na hrubo nastrouhané kedlubny. Necháme trochu podusit a zalijeme vývaram (vodou) - ne mnoho. Necháme dusit, nerozvařit. Zahustíme jíškou a máme omajdu hotovou (trochu osolíme).
2
U nás jíme s houskovým knedlíkem a vařeným libovějším bůčkem. Kdo chce hovězí, nechť jí hovězí apod.
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jíška Kedlubna Sádlo Sůl Vývar

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: