Karmelitánské řízky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové řízky si hodně naklepeme, aby byly co největší a daly se přehnout (kuřecí jen mírně naklepeme a rozřízneme jaky na kapsu). Maso osolíme, případně opepříme (jak je komu libo), pomažeme rozetřeným česnekem, na něj položíme plátek šunky, na něj plátek sýru a teď je třeba to obalit v trojobalu (pomoci si můžeme párátkem - uzavřít tu otevřenou část masa). Pak upečeme a podáváme "klasicky" s bramborami, hranolky.
2
Osvědčilo se mě pro jisté zjemnění chuti vložit na česnek plátek másla - pokud bude bylinkové... je to na Vás a Vaší chuti.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.