Kapusta s vajíčky

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Di

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kapusta
    • 3
      vejce 2-3
    • cibule
    • 200
      g anglická slanina
    • 3
      lžíce hladká mouka 2-3
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapustu očistíme, rozčtvrtíme, a uvaříme ve slané vodě. Mezitím osmažíme na slanině s trochou tuku (pokud slanina nepustí žádný tuk) nakrájenou cibuli, zaprášíme moukou a podlijeme trochou vývaru z kapusty. Povaříme, ochutíme pepřem , případně solí a přidáme nadrobno nakrájenou kapustu. Ochutíme česnekem a zahustíme rozšlehanými vajíčky.
2
Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem (s tím lze kapustu jíst i studenou).
3
Jídlo je lepší je druhý den.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.