Kapr v sýrové omáčce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Žampiony oloupeme, nakrájíme na plátky a na másle podusíme. Porce ryby osolíme, pokapeme citronem a poprášíme hladkou moukou. Opečeme na rozehřátém oleji. Vejce rozšleháme se smetanou a přimícháme sýr.
2
Do pekáčku klademe podušené žampiony, rybu a vše přelijeme sýrovou omáčkou. V troubě zapečeme.
Použité ingredience v tomto receptu: Citron Kapr Máslo Olej Smetana Sůl Sýr Vejce Žampiony

Komentáře k receptu

  • Zdenka Korábová
    Zdenka Korábová |

    19. 1. 2007 17:15

    Mám v mrazáku zbytky kaprů z vánoc a tak zítra bude váš recept na kapřika k obědu. Vypadá velmi dobře a to asi jev s bagetou a zelsalátem.

Další doporučené recepty: