Kapr v pivním těstíčku

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vlastina

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks kapr Porce (Kdo nemá rád kůži, tak stažené)
    • sůl
    • tuk Na smažení
  • Těstíčko
    • 5
      lžíce pivo 10 %
    • 1
      ks vejce
    • 0,3
      lžička pálivá paprika 1/4 lžičky
    • 1
      lžíce olej
    • hladká mouka Dle potřeby

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapra osolíme, namáčíme v těstíčku a volně smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Po usmažení obkládáme dílky citrónu.
2
**Těstíčko:** Všechny přísady promícháme a podle potřeby zahustíme hladkou moukou, až vznikne zahoustlé hladké těstíčko.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Káčulka a Tínka
    Káčulka a Tínka |

    2. 12. 2006 19:24

    Výborný kapřík jen jsem použila do těstíčka černé pivko,jelikož světlé nemusim.Už se těšim až bude na vánočnim stole.