Kapr v pivním těstíčku

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 8
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vlastina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapra osolíme, namáčíme v těstíčku a volně smažíme ve vyšší vrstvě tuku. Po usmažení obkládáme dílky citrónu.
2
**Těstíčko:** Všechny přísady promícháme a podle potřeby zahustíme hladkou moukou, až vznikne zahoustlé hladké těstíčko.
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kapr Olej Pálivá paprika Pivo Sůl Tuk Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Káčulka a Tínka
    Káčulka a Tínka |

    2. 12. 2006 19:24

    Výborný kapřík jen jsem použila do těstíčka černé pivko,jelikož světlé nemusim.Už se těšim až bude na vánočnim stole.

Další doporučené recepty: