Kapr na sardeli

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapra rozdělíme na tenčí jednotlivé porce, nejlépe na poloviny podkovy a v misce si utřeme sardelovou pastu s 200 g másla. Kapra nesolíme, sardelová pasta je již slaná.
2
Zbylé máslo rozpustíme na pánvi a vložíme porce kapra potřené sardelovou hmotou. Smažíme dokud maso nezíská hnědavou barvu a je křehké.
3
Podáváme s plátky veky a nastrouhaným křenem smíchaným s najemno nastrouhaným jablkem.
Použité ingredience v tomto receptu: Jablka Kapr Křen Máslo Sardelová pasta

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    12. 10. 2011 16:53

    Máte pravdu, duplicita. Vzhledem k tomu, že tento je vyplněn správně, je okopírovaný ten v odkaze. Smazal jsem ho. Díky

  • Ladia
    Ladia |

    12. 10. 2011 13:16

    Stejný recept jako http://www.recepty.cz/recept/kapr-na-sardeli-mama-63206 nebo je to opačně?

  • Evík
    Evík |

    18. 1. 2005 14:00

    super !!!

Abecední seznam: