Kapr na kari

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Porce kapra osolíme, potřeme hořčicí, posypeme kari kořením, zázvorem a kmínem. Cibuli a feferonky nasekáme nadrobno a osmažíme na oleji. Přidáme ryby, po obou stranách osmažíme a mírně podlijeme horkou vodou. Dusíme doměkka a dochutíme citronovou šťávou. Vhodná příloha je rýže ochucená kari kořením.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Feferonka Hořčice Kapr Kari Kmín Sůl Zázvor

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: