Kapr na bylinkovém másle

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Katull

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kapra rozpůlíme, vyřízneme páteř a naporcujeme. Osolíme, pomoučíme a obalíme v rozšlehaném vejci a pečeme na rozpáleném oleji z obou stran. Pokrájíme na drobno cibuli, okurku, kapary, sardelky a zelenou petrželku a toto spolu s citronovou kůrou
2
podusíme na másle. Přidáme bílé víno citronovou šťávu, na to položíme porce kapra a vše společně podusíme asi 15 minut. Podáváme s vařenými brambory.
3
http://www.kucharkarecepty.cz/kapr-na-bilinkovem-masle/

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: